Eston Şehir Koru lansmana özel yüzde 5 indirim!
Polat Yol Yapı imzası ile Bahçeşehir'de konumlandırılan Eston Şehir Koru lansmana özel yüzde 20 indirim konut alıcılarına sunuluyor. 

Ayrıca projede 60 ay sıfır faiz ödeme seçeneğide bulunuyor. 210 dönüm alan üzerinde yükselen Eston Şehir Koru projesinde dairelerin satışları satış ofisinde devam ediyor. Polat Yol imzası taşıyan projede 90 dönümlük yeşil alan yer alıyor.  2+1’den başlayarak 5,5+1’e kadar daire seçeneklerinin tasarlandığı proje lokasyonu ile dikkat çekiyor.

Toplam 1090 konuttan oluşan projede aktivite alanı, oyun alanı, spor, sağlık ve güzellik merkezi yer alıyor. Bahçeşehir konut projeleri arasında bulunan Eston Şehir Koru projesinde farklı büyüklükte ve farklı tipte koru daireleri yer alıyor.

Eston Şehir Koru fiyat listesi Mayıs 2018 için tıklayınız.

Eston Şehir Koru ödeme planı için tıklayınız.

Eston Şehir Koru teslim tarihi? Tıklayınız.

Eston Şehir Koru nerede? Tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181