Evora İzmir konut kampanyası detayları!
Lokasyonu ile dikkat çekeceği planlanan Evora İzmir konut kampanyası detaylarını sizler için araştırdık.

İzmir'in Konak ilçesinde Alsancak'ta hayata geçirilecek olan Evora İzmir konut kampanyası kapsamında konut alıcılarına 120 ay 0,98 vade farkı imkanı sunuluyor. Ayrıca kampanya kapsamında yüzde 10 indirim ve yüzde 10 peşinat uygulanıyor. 2106 kişinin yaşamasının planlandığı projede  514 adet 1+1, 181 adet 2+1, 234 adet 3+1, 96 adet 4+1, 24 adet 6+1 daire bulunacak. 350 milyon TL yatırım bedeline sahip olan projede 1049 adet konut yer alacak.

225 bin 119 metrekare toplam inşaat alanı üzerinde yükselecek olan proje toplam 32.642,44 metrekare yüz ölçümlü alana sahip. Teknik Yapı ve Halk GYO ortaklığı ile hayata geçirilecek projede konutların haricinde 14 adet ticari alan tasarlanıyor. Karma konsepte sahip olacak olan projede 121 odalı otel yer alacak. 1583 araçlık kapalı otopark imkanına sahip olacak olan projede konut alanında spor salonu, hamam, sauna, buhar odası gibi imkanlar bulunacak. Blokların 6, 8 ve 24 katlı olarak inşa edileceği projede sergi, konferans, balo salonlarından oluşan 5 adet kültür alanı bulunacak. Ayrıca ticari alanda 35 adet ticari ofis planlanıyor. 

Evora İzmir konut kampanyası ile ilgili gelişmeleri ve haberleri www.emlaksayfasi.com.tr adresinden takip edebilirsiniz.

Evora İzmir teslim tarihi için tıklayınız.
Evora İzmir nerede? Lokasyonu için tıklayınız.
Evora İzmir ön talep formu için tıklayınız.
Evora İzmir fiyat için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181