Evora İzmir ne zaman satışa çıkacak?
47 dönümlük arazi üzerinde hayata geçirilecek olan Evora İzmir ne zaman satışa çıkacak sorusunun cevabını sizler için araştırdık.

Evora İzmir ne zaman satışa çıkacak sorusunun cevabı şu şekilde; 25 Eylül Salı günü yapılacak basın toplantısı ile tanıtılacak olan Evora İzmir projesi için tanıtımı yapıldıktan sonra ön talep toplanmaya başlanacak. Ön talep toplama süreci sona erdikten sonra ise projenin satışa sunulması bekleniyor.

İzmir'in Konak ilçesine bağlı Alsancak Mahallesi'nde inşa edilecek olan Evora İzmir projesinde konut, rezidans, apart otel ve kültür merkezinin bulunması planlanıyor. Karma konsepte sahip olacak olan projenin daire tipleri, büyüklükleri, sosyal donatı alanları gibi proje özelliklerinin yapılacak olan basın toplantısından sonra netlik kazanması bekleniyor.

İzmir Alsancak Garı yanında konumlandırılacak olan Evora İzmir projesi Teknik Yapı ve Halk GYO ortaklığında ve Emlak Konut GYO güvencesi ile yükselecek olan Evora İzmir projesi İzmir Konak konut projeleri arasında yer alacak.

Lokasyonu ile dikkat çekemesi beklenen Evora İzmir fiyat ve teslim tarihi bilgisi henüz netleşmedi. Evora İzmir teslim tarihi ve fiyat bilgisi ile ilgili gelişmeler ve haberleri 'emlaksayfasi.com.tr' adresinde yer alacak.

Evora İzmir ne zaman satışa çıkacak sorusu ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Evora İzmir nerede sorusunun cevabı için tıklayınız.

Evora İzmir fiyatları ile ilgili detaylar için tıklayınız.

Evora İzmir teslim tarihi ile ilgili detaylar için tıklayınız.


Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181