Exen İstanbul 0.99 vade oranı kampanyası!
Sur Yapı imzası ile hayata geçirilen Exen istanbul projesinde 0.99 vade oranı kampanyası başladı.

1038 rezidans olarak inşa edilen Exen İstanbul kampanya kapsamında yüzde 20 indirim ve 10 yıl sabit taksit imkanı konut alıcılarıa sunuluyor. 

Anadolu Yakası Ümraniye ilçesinde yer alan Exen İstanbul projesinde daireleri 73 ila 174 metrekare olarak tasarlanıyor. Yatay bloklar arazi etrafında orta avluyu tanımlayacak biçimde 8-13 kat arasında değişen yüksekliklerde tasarlanan Exen İstanbul konum olarak Çamlıca'da konumlandırılıyor.

Yatay ve dikey bloklardan oluşan Exen İstanbul Sur Yapı projesi Ümraniye konut projeleri arasında yer alıyor. 155 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen projede 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daireler yer alıyor. 44 katlı bir kule olarak tasarlanan Exen İstanbul projesinin  27'inci katda yüzme havuzu, fitness alanı, sauna, buhar banyosu ve masaj odası bulunuyor. 

Exen İstanbul lokasyon için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181