“Fark Yaratan Yapılar” Fotoğraf Yarışması!
Türkiye Gazbeton Üreticileri Birliği (TGÜB) 25. yılı kutlamaları çerçevesinde, ülkemizde fotoğraf sanatı ve sanatçılarına katkıda bulunmak ve yaşadığımız, çalıştığımız, her gün önünden geçtiğimiz ve belki de fark edemediğimiz, hayata renk katan yapılara dikkat çekmek amacı ile Fark Yaratan Yapılar Fotoğraf Yarışması’nıdüzenliyor.

Yapılarda fark yaratan malzeme gazbeton’un çatı kurumu Türkiye Gazbeton Üreticileri Birliği (TGÜB) ve İstanbul Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği (İFSAK) işbirliğinde gerçekleştirilecek 
Fark Yaratan Yapılar Fotoğraf Yarışması, günlük hayatta fark edemediğimiz yapıları fotoğraf sanatçılarının gözünden yakalamamızı sağlayacak. Jürinin belirleyeceği fotoğraflar, 19 Kasım Perşembe günü İstanbul Deniz Müzesi'nde sergilenecek.

Kasım ayında Avrupa Gazbeton Birliği’nin (EAACA) toplantılarına İstanbul’da ev sahipliği yapacak olan TGÜB, toplantıların son gününde gerçekleştirilecek olan 
Fark Yaratan Yapılar Fotoğraf sergisinde, dereceye giren sanatçılara ödüllerini takdim edecek.

3 Kasım Salı gününe kadar katılımın sağlanabileceği 
Fark Yaratan Yapılar Fotoğraf Yarışması yarışmasının jüri üyeliklerini; Cengiz Karlıova – Fotoğraf Sanatçısı, Esin Koç – İFSAK Yönetim Kurulu Üyesi, Merih Akoğul – Fotoğraf Sanatçısı ve Tanju Akleman – İFSAK Yönetim Kurulu Başkanı, Gülay Özdemir – TGÜB Genel Sekreteri yapacaklar. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181