Folkart Incity'i tanıttı, hedefte Londra, Paris ve Miami var!
Folkart, 'hayatın içinde' olmak steyenler için Bornova Yeni Kent Bölgesi’ndeki yeni projesi Folkart Incity'i satışa sunuyor. İzmir’de şehir merkezine yakınlığıyla dikkat çeken Folkart Incity, 8 blokta 700 daire ve 42 ticari alandan oluşuyor. 475 milyon liralık projede konut fiyatları ise 239 bin TL'den başlıyor. Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, projenin bulunduğu alanı, Bornova Yeni Kent Merkezi olarak adlandırdıklarını belirterek, bu alanın dönüşen İzmir’in yeni kent merkezi olacağını söyledi. Bu projeyle birlikte, söz konusu alanda 2.500’e yakın konut, ofis, çarşı birimi ürettiklerine dikkat çeken Sancak, "Görüşmelerimiz sürüyor. Hedefimiz bu yeni kent bölgesinde 5 bin civarında ek birim üretmek" dedi.

2 PROJE ARASINA 'ESTETİK' SOKAK
Folkart Incity ile Folkart Time arasında kalan bir sokağı, belediyeden izin alarak düzenleyeceklerini de vurgulayan Sancak, şöyle konuştu: "Estetik düzeyi yüksek, örnek bir sokak düzenlemesi yapıyoruz. Bu güzel örnekler çoğalacak. Bornova Yeni Kent Merkezi kısa sürede şehrin en cazip noktası olacak" diye konuştu. Sancak sözlerine şöyle devam etti: "Projelerimizle, şehirde rekabete dayalı çok olumlu bir yarış başlattık. Dünyada birçok şehir, örneğin Dubai, her zaman daha güzeli yapma yarışıyla, bugünlerine ulaştı. Dubai bu sayede, dünyanın en önemli kentleri arasına girmeyi başardı. İzmir’de özellikle yapı projelerinde, böyle bir yarışın başlaması, bizi çok mutlu ediyor. Bu yarışa, bizzat biz neden olduğumuz için gurur duyuyoruz."   

239 BİNDEN BAŞLIYOR 
Folkart Genel Müdürü Metin Sancak da, projede stüdyo dairelerin 239 bin, 1+1'lerin 337 bin, 2+1'lerin 574 bin, 3+1'lerin 849 bin, 4+1'lerin 1 milyon 349 bin liradan başladığını söyledi. 

1.000 kişilik tiyatro
Projenin basın lansmanı ise Folkart'ın İzmir’in kültür sanat hayatına katkı sağlamak amacıyla açtığı Folkart Akademi’nin yeni sahnesinde gerçekleşti. Sancak, "İleride bu anlamda İzmirlilere çok büyük bir sürprizimiz daha olacak. İzmir'e bin kişilik çok büyük bir tiyatro sahnesi kazandırmayı planlıyoruz. Avrupa'dan bile görmeye gelecekler" diye konuştu.

4.4 milyarlık 13 proje yapıyor
İzmir'in potansiyeline ve geleceğine inandıklarına dikkat çeken Sancak, "Yatırımlarımızla İzmir şehir ekonomisine ciddi katkı sağlıyoruz. Folkart bugün burada lansmanını izlediğiniz Folkart Incity projesi dahil, 13 projeyi bir arada yürütüyor. Bu 13 projenin toplam yatırım değeri tam 4 milyar 352 milyon TL" dedi. 

Hedefinde Londra, Paris ve Miami var
Bursa, Balıkesir Aydın gibi illerde yatırım yapacaklarını ifade eden Mesut Sancak açıklamasında ayrıca Londra, Miami, Paris gibi yerlerde de proje yapmak istediklerine dikkat çekti.

Çevreciyiz: 1 ağaç için proje değişti
Folkart'ın son dönemde yalan haberlerle karalanmaya çalışıldığını da hatırlatan Sancak, şöyle konuştu: "Meyve veren ağaç taşlanıyor. Bu durum, bizim de başımıza geliyor. Biz Çeşme Ardıç’ta, projemizin tam ortasında yer alan bir ağacı kesmemek için, projeyi değiştirip 100 bin doların üzerinde maliyet üstlenmiş çevreci bir kurumuz. Bu konuda çok hassasız. Bizi karalamak isteyenler, bu örnekleri görmemezlikten gelerek, bir de yüzleri kızarmadan yalan yazıyor. Bu yalanlarla sonuna kadar savaşmaya devam edeceğiz."

Şenay Köşdere / Akşam

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181