Folkart Line 48 ay sıfır faiz kampanyası!
12 bin 800 metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılacak olan Folkart Line 48 ay sıfır faiz kampanyası başladı. Folkart Line kampanya kapsamında yüzde 25 peşin 48 ay sıfır faiz ödeme seçeneğinin yanı sıra yüzde 10 peşin 36 ay sıfır faiz seçeneği de konut alıcılarına sunuluyor. Ayrıca peşinde yüzde 15 iskonto sağlanıyor.

İzmir Uzundere'de 179 adet 3+1, 34 adet 2+1 konutun tasarlanacağı Folkart Line İzmir projesinde 12 blok yükselecek. Toplam 213 dairenin bulunacağı projede basketbol ve futbol sahaları, tenis kortu, yarı olimpik yüzme havuzu, alışveriş alanları, otopark ve peyzaj alanları bulunacak. 

422 bağımsız birimden oluşacak olan projede dairelerin büyüklükleri 85 metrekare ile 176 metrekare arasında değişim gösterecek. Folkart imzası ile hayata geçirilecek olan Folkart Line projesinde 2+1 daireler 85 metrekare ile 115 metrekare arasında, 3+1 daireler 120 metrekare 176 metrekare arasında tasarlanıyor. 

Folkart Line lokasyon ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Folkart Line nerede ? Lokasyonu için tıklayınız.
Folkart Line teslim tarihi için tıklayınız.
 
Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181