Fortis Sinanlı Yeni Kadıköy'de yüzde 20 lansman indirimi kampanyası!
Sinanlı Yapı ve Yiğit İDK Grup ortaklığı ile inşa edilen Fortis Sinanlı Yeni Kadıköy'de yüzde 20 lansman indirimi kampanyası başladı.

Konut, home ofis, ofis ve cadde mağazalarının bulunduğu Fortis Sinanlı Yeni Kadıköy projesinde yarımada, deniz ve adalar manzarası görüyor. Karma konsepte sahip olan proje otel konseptinde inşa edilerek projede bir adet ofis bloğu ile toplamda 5 bloktan oluşuyor.

1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 4+1 dubleks daire seçeneklerinin bulunduğu Fortis Sinanlı Yeni Kadıköy projesinde 1300 metrekare alana sahip sosyal tesisler, açık ve kapalı yüzme havuzu, spa/fitness/sauna/buhar odası/, vitamin bar/hamam, mini sinema salonu, hobi odaları, manzaralı balkonlar, açık ve kapalı otopark, akıllı ev sistemi, resepsiyon, güvenlikli giriş çıkış, vale ve çocuk oyun alanları bulunuyor.

Fortis Sinanlı Yeni Kadıköy nerede? Lokasyon bilgisi için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181