Fuzul Yapı, MIPIM 2018 Fuarı'na Tem Avrasya projesi ile katılıyor!
Fuzul Yapı, gayrimenkul sektörünün uluslararası platformda projelerini tanıttığı en önemli fuarlardan biri olan MIPIM’e TEM Avrasya projesiyle katılıyor. Fuzul Yapı’nın TOKİ ile hasılat paylaşım modeliyle İstanbul’un en hızlı gelişen ilçelerinden Gaziosmanpaşa’nın TEM tarafında geliştirdiği TEM Avrasya projesi, 13-16 Mart tarihlerinde Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenecek olan Mipim 2018 Uluslararası Gayrimenkul, Emlak ve Yatırım Fuarı’nda yer alacak Türkiye çadırında tanıtılacak.

Fuzul Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Akbal, İstanbul Ticaret Odası’nın (İTO) organizasyonuyla fuar alanında kurulan çadırda, Türkiye’nin marka şehirleri ve marka projelerinin yer alacağını ve hep birlikte yabancı yatırımcıları Türkiye’ye davet edeceklerini söyledi. Türkiye Çadırı’nın en önemli işlevlerinden birinin ülkemizi tanıtmak olduğunu dile getiren Akbal, “Türkiye'nin MIPIM 2018'de bin 600 metrekarede 250 kuruluş ve 700'e yakın kişi ile temsil edilmesi bekleniyor. Biz de fuarda bir taraftan projelerimizi tanıtacağız, diğer taraftan Türk vatandaşı olabilme potansiyeline sahip yabancı yatırımcılara, ülkemizdeki yatırım avantajlarını anlatacağız’’ dedi.

612 daireden oluşan TEM Avrasya’nın kısa sürede yüzde 50’den fazlasının sahiplerini bulduğunu vurgulayan Akbal, ‘’Projemizi tanıtırken, ’Biz ne sadece Avrupalıyız, ne de sadece Asyalıyız. Biz daha fazlasıyız’ diyoruz. Bu mesajımızı Avrupa’nın önemli bir merkezinde ziyaretçilerimize de vereceğiz. Çünkü TEM Avrasya Konutları, Avrupa ve Asya’yı birleştiren TEM’in hemen yanı başında yükseliyor. Yatırım değeri oldukça yüksek bir lokasyonda konumlanan ve gelecek yılın ortasında teslim edeceğimiz TEM Avrasya Konutları hem yabancı yatırımcılar hem de gurbetçiler için fırsatlar sunuyor’’ mesajını verdi.

TEM Avrasya’nın yanı sıra bugüne kadar başta Başakşehir olmak üzere İstanbul’un değerli semtlerinde geliştirdikleri projeleri fuar alanındaki dijital platformda anlatacaklarını kaydeden Akbal, “Profesyonel fuar ziyaretçileri, özellikle İstanbul’la ilgili merak ettiği bir konuya bu fuarda cevap bulacak. Fuzul Yapı olarak İstanbul’un farklı lokasyonlarında geliştirdiğimiz projelerle ilgili çalışmalarımız hız kesmeden devam ederken, MIPIM 2018’ in bizlere yeni fırsatlar sunacağına inanıyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181