Fuzulev müşterileri ile kahvaltıda buluştu!
FuzulEv İzmir Şubesi kahvaltı programında müşterileri ile biraraya geldi. Kahvaltı programlarının her hafta yoğun katılım ile farklı vilayetlerde gerçekleştirildiğini aktaran FuzulEv İzmir Şube Müdürü Süleyman Sezer, "FuzulEv ve FuzulOto, insanların faize, vade farkına ve bankaya bulaşmadan ev ve araç ihtiyacını gideren bir organizasyon. 24 yıldır bu çalışmayı yapıyoruz. Ev ve araç ihtiyacı olan insanlar bu sisteme girerek ev ve araç sahibi oluyorlar. İstedikleri evi ve aracı alabiliyorlar. Sistemi kahvaltı programımızda detaylı olarak anlatıyoruz. Bugünkü kahvaltı programımıza ortalama 170 kişi katıldı. Her hafta bu sayıyı yakalamayı başarıyoruz. Müşterilerimizle aile gibi olduk. Dolayısıyla kahvaltı programlarımız aile ortamında gerçekleşiyor ve bir sinerji oluşuyor. İmece kültüründe birlik beraberlik ve kardeşlik vardır. Biz de bu sistem ile aslında imece kültürünü ve o ruhu yaşatıyoruz. Bu çok önemli bir şey. İnsanlar altın günlerine benzer bir duyguyu burada yaşamış oluyor" dedi.

İmece kültürü
Kahvaltı programının ardından FuzulEv'in çalışmaları ile ilgili bilgi veren Şube Müdürü Süleyman Sezer Türkiye genelinde 30'a yakın şubelerinin olduğunu ifade ederek, "Türkiye genelinde 30'a yakın şubemiz var. Şubelerimiz her hafta binlerce insanı biraraya topluyor. İzmir şubemize bağlı 6 il var. İzmir şubesi olarak her hafta değişik vilayetlerde vatandaşlarımızla kahvaltı programı düzenliyoruz.

Kahvaltı programlarımıza aday müşterilerimiz, bilgi almak isteyen müşterilerimiz ve kaytılı müşterilerimiz katılıyor. Aynı zamanda sistemle ev sahibi olmuş müşterilerimiz de programa katılıyor. Müşteri temsilcilerimiz de burada müşterilerini ağırlama ve onları bilgilendirme imkanı yakalıyor" dedi. Kahvaltı programları ile imece kültürünü yaşatmayı amaçladıklarını aktaran Sezer şunları söyledi: "FuzulEv ve FuzulOto insanların faize, vade farkına ve bankaya bulaşmadan ev ve araç ihtiyacını gideren bir organizasyon. 24 yıldır bu çalışmayı yapıyoruz. Ev ve araç ihtiyacı olan insanlar bu sisteme girerek ev ve araç sahibi oluyorlar. İstedikleri evi ve aracı alabiliyorlar. Sistemi kahvaltı programımızda detaylı olarak anlatıyoruz. Bugünkü kahvaltı programımıza ortalama 170 kişi katıldı. Her hafta bu sayıyı yakalamayı başarıyoruz. Müşterilerimizle aile gibi olduk. Dolayısıyla kahvaltı programlarımız aile ortamında gerçekleşiyor ve bir sinerji oluşuyor, imece kültüründe birlik beraberlik ve kardeşlik vardır. Biz de bu sistem ile aslında imece kültürünü ve o ruhu yaşatıyoruz. Bu çok önemli bir şey. İnsanlar alün günlerine benzer bir duyguyu burada yaşamış oluyor" diye konuştu.

İzmir'de kayıtlı 5 bin müşteri
İzmirde kayıtlı 5 binin üzerinde müşterileri olduğunu kaydeden Sezer, "Teslimatını yapmış olduğumuz ise 2 bine yakın müşterimiz var. Aday müşterimiz yani bizden bilgi alan müşterimizin sayısı ise 20 bin. Ama aday müşterimiz aslında İzmir'in nüfusu kadardır. Çünkü herkesin ev ve araç ihtiyacı var. Dolayısıyla her türlü meslekten müşterimiz olduğunu söyleyebilirim. Altın gününe benzeyen bir sistemimiz var. İzmir şubemiz 6 ay önce açıldı. İzmir şubemiz aracılığı ile bütün Ege Bölgesi'ne hizmet sağlıyoruz. Bu sistem Türkiye'de ilk olarak bizim tarafımızdan uygulanmıştır. Böyle bir sistemi de Türkiye'de yapan tek kurum da biziz. 1992 yılından beri faaliyet gösteren bir yapıyız. 2016 itibarı ile 25 yıldır 70 bine yakın teslimat yapılmıştır. Büyük çaplı organizasyonlarla toplu teslimatlar da yapılmaktadır. Bizim aracılığımızla evini ve otomobilini alan binlerce kişi bizim referansımızdır." ifadelerini kullandı.

Özgür COŞKUN/Yeni Gün İzmir Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181