Galatasaray Riva ve Florya'dan ne kazanacak?
Ünlü spor kulübü Galatasaray Riva ve Florya'dan ne kazanacak sorusunun detaylı cevabını sizler için araştırdık.

Galatasaray Riva ve Florya'dan ne kazanacak sorusunun cevabı şu şekilde; Galatasaray Riva ve Florya arsaları için arsa karşılığı gelir paylaşımı işi için ihale yaptı. Bu ihaleleri yapması için Emlak Konut GYO ile protokol imzalayan Galatasaray 2 arsadan 1 milyar lira gelir sağlayacak.

Emlak Konut tarafından Galataray Riva arazisi için gerçekleştirilen ihaleyı Yılmaz İnşaat kazandı. Yılmaz İnşaat bu arsa için 3. 8 milyar hasılatı taahhüt etti. Galatasaray'a Riva arsası için gelen ise 761.6 milyon lira oldu. Galatasaray Riva arazisi geliri projeden elde edilen hasılat artarsa daha da artacak.

Yine Emlak Konu GYO tarafından gerçekleştirilen Galatasaray Florya arazisinin ihalesini ise Öz Er-Ka İnşaat kazanı. Öz Er-Ka İnşaat ise satış geliri olarak 2 milyar 250 milyon taahhüt etti. Galatasaray Florya arsası için ise kulübe yaklaşık 238 milyon lira gelecek. Aynı şekilde Galatasaray arsa geliri projeden elde edilen hasılat artarsa daha da artacak.

Galatasaray Riva ve Florya'dan ne kazanacak sorusu ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181