Gayrettepe 3. Havalimanı metro ne zaman bitecek?
37,10 kilometre uzunluğa sahip olacak olan Gayrettepe 3. Havalimanı metro ne zaman bitecek sorusunun cevabını sizler için araştırdık.

İnşaat çalışmaları devam eden Gayrettepe 3. Havalimanı metro ne zaman bitecek  sorusunun cevabı şu şekilde; Beşiktaş, Şişli, Kağıthane, Eyüpsultan ve Arnavutköy ilçelerini birbirine bağlacak olan Gayrettepe - Kemerburgaz - Yeni Havalimanı Metro Hattı 2019 yılı içerisinde bitecek.

Saatte tek yönde 70 bin yolcuya hizmet verecek olan Gayrettepe 3. Havalimanı metro hattı entegrasyon noktaları şu şekilde;
- Gayrettepe İstasyonu’nda Metrobüs ve Şişhane - Taksim - 4.Levent - Hacıosman Metro Hattı ile 
- Kağıthane İstasyonun’da Kabataş - Beşiktaş - Mecidiyeköy - Mahmutbey Metro Hattı ile entegre olacak.

Yolculuk süresini 26 dakikaya indirecek olan Gayrettepe - Kemerburgaz - Yeni Havalimanı Metro Hattı istasyonlar arası mesafeleri şu şekilde;
- Yeni Havalimanı 3 Gayrettepe arasını 26 dakikaya düşerecek,
- Gayrettepe Kemerburgaz arasını 22 dakikaya düşerecek,
- Kemerburgaz Kağıthane Meydan arasını 47 dakikaya düşerecek,

Gayrettepe 3. Havalimanı metro ne zaman bitecek sorusu ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Gayrettepe 3. Havalimanı metro hattı durakları için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ /EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181