Gayrimenkul akademisi kuruluyor!
Bilgi Üniversitesi işbirliği ile gerçekleştirilen eğitimlerde, 'Turizm Yatırımları, Yeni Jenerasyon Oteller ve Otel Açılış Öncesi Süreç Yönetimi" programı da yer alıyor. Bu programda, turizm yatırımlarında, yatırımın geri dönüşünü doğrudan etkileyen anahtar konulara genel bir bakışla, doğru yerde, doğru hedef kitleye doğru ürünün sunulması, doğru kavram geliştirme, markalandırma, otel marka seçimi, zincir ve kalite güvencesi sağlayan birlikteliklere üyelik, işletme modelleri, yatırım doğrultusunda hukuksal açıdan dikkat edilmesi gereken konular ele alınıyor.

'Gayrimenkul Finansmanı, Gayrimenkul Hukuku, Gayrimenkulde Satış ve Pazarlama Stratejileri, Sosyal Medya Uygulamaları, Pazar Araştırması, Proje Geliştirme ve Best-Use Uygulamaları, Gayrimenkulde Finansal Enstrümanlar, İş Sağlığı ve Güvenliği" gibi farklı alanlarda eğitimler, üniversiteler ve diğer sektörel kurumlarla işbirliği içinde gerçekleştiriliyor. Eğitimlerin sonunda, katılımcılara, kısa süreli seminer programları bitiminde 'Katılım Belgesi" ve daha uzun süreli sertifika programları bitiminde ise 'Eğitim Sertifikası" veriliyor. 

Turizm&Yatırım Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181