Gölbahçe Evleri 120 ay 0,98 faiz oranı kampanyası!
Toplam 227 adet konuttan oluşan Gölbahçe Evleri 120 ay 0,98 faiz oranı kampanyası başladı.

Gölbahçe Evleri 120 ay 0,98 faiz oranı kampanyası detayları şu şekilde; Kampanya kapsamında peşin ve konut kredili satışlarda yüzde 20 indirim ve yüzde 5 peşinat imkanları konut alıcılarına sunulacak. Sektörü canlandırmak adına başlatılan kampanyalarla ev sahibi olanlar yüzde 5 peşinat ile 120 ay vadeli kredisini 0.98 faiz oranıyla ödeyebilecek.

6 bloktan oluşan Gölbahçe Evleri projesinde 7.000 metrekare göl ve bahçe alanı bulunuyor. Sur Yapı imzası ile hayata geçirilen projede çocukların zihinsel ve bedensel gelişimlerini destekleyen birbirinden farklı temalı oyun ve spor alanları bulunuyor.

21 dönüm proje alanı üzerinde inşa edilen Gölbahçe Evleri projesinde çocuklar için klasik park anlayışından uzaklaşarak toprak ile bütünleşecekleri ve doğadan kopmadan büyüyecekleri bir yaşam alanı yer alıyor. 2+1,3+1 ve 4+1 dairelerden oluşan projede bahçe katlı, geniş teraslı dublex dairelerle birlikte farklı metrekarelerde daireler yer alıyor. 

Gölbahçe Evleri 120 ay 0,98 faiz oranı kampanyası ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Sur Yapı Gölbahçe Evleri nerede? Tıklayınız.

Sur Yapı Gölbahçe Evleri teslim tarihi? Tıklayınız.

Sur Yapı Gölbahçe Evleri fiyat? Tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181