Greenist'ten son 12 daireye özel yüzde 12 indirim!
2 bin 800 metrekarelik sosyal alana sahip olan Greenist'ten son 12 daireye özel yüzde 12 indirim 31 Mart tarihine kadar konut alıcılarına sunuluyor.

174 daireden oluşan projede oyun parkları, hobi odaları, özel çocuk kulübü, açık ve kapalı yüzme havuzu, çok amaçlı spor sahası, bisiklet parkuru, okul servisi bekleme alanı ve 7/24 güvenlik ayrıcalığı da dikkat çeken detaylar arasında yer alıyor. İstanbul Basın Ekspres-Güneşli bölgesinde konumlandırılan Greenist projesinde 2+1, 3+1, 4,5+1, 5+1, 5,5+1 geniş dubleks evlerinin yanı sıra 1+1 den 4,5+1’e teras veya kat bahçeli daire seçeneklerine de bulunuyor. 

Açık ve kapalı havuzlar, fitness salonu, pilates ve yoga odaları, sauna, buhar ve masaj odalarının yanı sıra çocukların özgürce sosyalleşebileceği ve eğlenebileceği aktivite imkanlarının da sunulduğu Greenist projesinde daire büyüklükleri 148 metrekare ile 350 metrekare arasında değişiyor.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181