Gül Proje 3 projesinde yüzde 25 indirim kampanyası başlattı!
Tempoint projesi Sultangazi TEM otoyolu üzerinde 75 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. 5 konut, 1 rezidansve 1 AVM bloku olmak üzere toplam 7 bloktan oluşan projede sıfır peşinatla satış yapılıyor. Gül Proje Express projesi ise Basın Expressyolunda 658 konut ve 31 mağazadan oluşuyor. Beylikdüzü'nde yer alan Vira İstanbul ise toplam 31 ticari alan ve 1.189 konuttan oluşuyor. Projede yaşam ağustosta başlıyor.

Bakanlar Kurulu kararıyla uygulamaya konulan tapu harcı ve KDV indiriminin ardından konut kredilerindeki faiz oranlarının düşürülmesi inşaat sektörü genelinde büyük hareketlilik yarattı. Tüm bu iyileştirmelere ek olarak açıklanan yüzde 20 indirim oranı ise ev sahibi olmak ya da yatırım yapmak isteyen vatandaşın büyük ilgisini çekti. Gül Proje devam eden üç projesinde bu oranının daha da üzerine çıkarak yüzde 25 indirim ile bu dev kampanyaya katılıyor. Gül Proje Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gül konuyla ilgili şunları söyledi: "Sektörü hareketlendirmek adına pek çok kurumun katılımıyla önemli bir kampanya başladı. Biz de Gül Proje olarak üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmek istedik.

Kampanya kapsamındaki 0.98 faiz oranını farklı bölgelerdeki üç projemizde uyguluyoruz. İndirim oranını ise Gül Proje Express, Vira İstanbul ve Tempoint projelerimizde yüzde 20'den yüzde 2 5'e çıkararak ek bir fırsat sunuyoruz. Bu fırsat ile hem yatırım yapmak isteyen hem de ev sahibi olmak isteyen vatandaşımıza önemli bir fayda sağlayacağımızı düşünüyoruz."

Sabah Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181