Gül Proje 'Expo Turkey by Qatar Fuarı'na 5 projesi ile katıldı!
Expo Turkey by Qatar Fuarı'na 5 projesi ile katılan Gül Proje Yönetim Kurulu Başkanı Metin Gül, fuara katılımdan ve Arap yatırımcıların yoğun ilgisinden memnun olduklarını söyledi.

Stant ziyaretçilerine Türkiye'de yatırım yapmanın önemini anlattıklarını vurgulayan Metin Gül "Projelerimizi Körfez ve Arap yatırımcılarıyla buluşturmak, dünyanın sayılı emlak yatırımcıları ve gelistiricileriyle ilişkilerimizi en üst seviyede tutmak için biz de 'Expo Turkey by Oatar Fuarı'nda yerimizi aldık. Fuara; Vira İstanbul, Gül Proje Express, Yedi Mavi, Tempoint ve Emlak Konut ile birlikte gerçekleştirdiğimiz Avangart İstanbul projelerimizle katılım gösterdik. Yabancı yatırımcılara tanınan vatandaşlık hakkı ile birlikte de özellikle İstanbul'daki markalı konut projelerine olan ilginin arttığını görüyoruz. Son yıllarda yabancılara konut satışlarında Ortadoğu ve Körfez ülkeleri ilk sırada yer alıyor. Bizler bugüne kadar olduğu gibi ülkemiz ve milletimiz için her zaman cok çalışarak yatırımlarımıza ara vermeden devam edeceğiz" diye konuştu.

Star Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181