GYODER üye listesi!
GYODER üye listesi detaylarını sizler için araştırdık. Sektörde adından sıkça söz ettiren GYODER konut satışlarını canlandırmak için yer bir kampanyaya imza attı.

Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER), İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) ve Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği’nin (KONUTDER) desteği ile başlatılacak olan kampanyaya ilk etapta 40 konut firmasının katılması öngörülüyor. GYODER, İNDER ve KONUTDER üyelerinin yer alaacağı kampanya ile konut satışlarının hızlı bir şekilde artış göstermesi bekleniyor.

GYODER üye listesi için tıklayınız.

15 Haziran'a kadar geçerli olacak olan kampanya kapsamında peşin ve konut kredili satışlarda yüzde 20 indirim ve yüzde 5 peşinat imkanları konut alıcılarına sunulacak. Sektörü canlandırmak adına başlatılan kampanyalarla ev sahibi olanlar yüzde 5 peşinat ile 120 ay vadeli kredisini 0.98 faiz oranıyla ödeyebilecek.

GYODER üye listesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yeşim Akın 2 yıl önce

Yenifoça Donatkentte 7+2 6 banyolu ve 2 wc li bireysel asansörlü ve havuzlu iki adet villamiz var. Ilgilenmek isteyen yatirimci var ise görüşmek isteriz.

banner182

banner181