Haliç'e ekolojik köprü geliyor!
Üsküdar, Aksaray, Beşiktaş, Kadıköy ve Beyazıt gibi meydan düzenleme çalışmalarının 2017 yılında hız kazanacağını, Levent’teki trafiği yer altına alınacağını anlatan Topbaş, Haliç’te Karaköy’den son köprüye kadar olan sahil bandında 2 metresi bisiklet yolu olmak üzere direkler üzerinde 10 metrelik yürüme yolu projesi hazırladıklarını açıkladı. Bu köprüden karşı kıyıya bir önceki Galata Köprüsü’nün bağlı olduğu noktadan bir ekolojik köprü yapacaklarını belirten Topbaş, sözlerini şöyle sürdürdü;

“Çimenler üzerinde yürünerek karşıya geçilecek. Tam iki adanın arasına gelindiğinde ise Leonardo Da Vinci’nin Haliç için tasarladığı Leonardo Köprüsü devreye girecek. Bu projelerle Haliç’in sonuna kadar yürüyüş yapma, turisti gezi, fotoğraf çekme imkanı ortaya çıkacak. Ekolojik köprü bir ilk olacak. Duvarlarda çiçek açtırabildiğimize göre bunu da başarırız diye düşünüyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181