Halk GYO konutta indirim kampanyasına 2 projesiyle katıldı!
Kamu destekli teşviklere ek olarak ana sermayedarı Halkbank'ın da aralarında bulunduğu bankaların konut faizlerinde indirim kampanyasının ardından, ev sahibi olmak isteyenler için bir müjdeli haber de Halk GYO'dan geldi. Halk GYO, Vakıf GYO ortak girişimli Bizimtepe Aydos ve Erkonut ortak girişimli Şehristan Konutları ile "Birlikten güç doğacak, Türkiye kazanacak" kampanyasına dahil oldu ve satış fiyatlarında yüzde 20 indirim uyguladığını duyurdu. Halk GYO Genel Müdürü Feyzullah Yetgin, "Gayrimenkul ve inşaat sektörleri, oluşturduğu ticaret hacmi, sağladığı istihdam olanakları ve geniş tedarikçi ağı ile Türkiye ekonomisinin lokomotif faaliyet alanlarıdır. Kampanyanın ekonomimize birçok açıdan olumlu geri dönüşleri olacak" diye konuştu.

ÖNEMLI BIR FIRSAT
Halk GYO olarak gayrimenkul sektöründe yaşanan tüm yenilikçi uygulamaların öncüsü, tamamlayıcısı ve destekleyicisi olmak için çalıştıklarını belirten Yetgin, "Konut satışlarının artması, tasarrufların yatırıma dönüşmesi ve ekonomik büyümenin sürdürülebilirliği noktasında önemli bir fırsatı beraberinde getirdi. Düşük faiz uygulamasının cazibesini, konut fiyatlarını da cazip tutarak korumak için gerçekleştirdiğimiz 'Birlikten Güç Doğacak, Türkiye Kazanacak' kampanyasıyla müşterilerimizin uygun koşullarda ev sahibi olacak olmasından büyük mutluluk duyuyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Sabah

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181