Halkalı Yeni Havalimanı metro ne zaman açılacak?
Gayrettepe Halkalı metro hattının ikinci etabı olan Halkalı Yeni Havalimanı metro ne zaman açılacak sorusunun detaylarını sizler için araştırdık.

Halkalı Yeni Havalimanı metro ne zaman açılacak sorusunun detayları şu şekilde; İstanbul'un trafik problemini bir nebze de olsa rahatlatacak olan metro hattı projesinin birinci etabı Gayrettepe Yeni Havalimanı kısmının 2019 yılı içerisinde, ikinci etabı olan Halkalı Yeni Havalimanı metro projesi kısmının ise 2021 yılı içerisinde açıkması öngörülüyor.

Şişli, Kağıthane, Eyüp, Arnavutköy, Başakşehir ve Küçükçekmece ilçelerinden geçecek olan Gayrettepe Halkalı metro hattı projesi çalışmaları devam ediyor. 2 etaptan meydana gelecek olan Gayrettepe Halkalı metrosu toplam 13 istasyondan meydana gelecek.

Toplam 66 kilometre uzunluğunda olacak metro projesi kapsamında Halkalı İstanbul Yeni Havalimanı metro durakları toplamı uzunluğu 33 kilometre olacak. Toplam mesafesi 66 kilometre olacak olan metro hattının proje bedeli toplam 4 milyar 845 milyon lira olacak. Projenin ilk etabında 7 ikinci etabında ise 6 istasyon yer alıyor.

Halkalı Yeni Havalimanı metro ne zaman açılacak sorusu ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.
Halkalı Yeni Havalimanı durakları için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ozcan handeoglu 5 yıl önce

havaalanı transfer işlerinde uzman alantransfer.com firmasını tercih edebilirsiniz. 25 yıllık tecrübeleri var.

banner182

banner181