Halkbank anlaşmalı konut projeleri!
Sektörü hareketlendirecek olan Halkbank anlaşmalı konut projeleri detaylarını sizler için araştırdık.

Halkbank ile çalışan inşaat firmaları projeleri içerisinde daire alan kişilere 0.98 konut kredisi yanı sıra 120 aya varan vade seçenekleri ve 500 bin TL'ye kadar konut kredisi kullanma imkanı sunulacak.

Halkbank anlaşmalı konut projeleri için tıklayınız.

Halkbank konut kredisini yüzde 0,98’e kadar indirerek hem konut üreticisi firmaların taleplerine hem de Banka müşterilerinin konut ihtiyacına cevap vermiş olacak. Kampanya Halkbank ile kredili çalışmakta olan firmaların elinde bulunan inşaatı tamamlanmış konutlar ile inşaatı henüz devam etmekte olan konutların satışını kapsayacak.​ Halkbank 0.98 konut kredisi şartları için tıklayınız.

Halkbank anlaşmalı konut projeleri  detaylarını sizler için derledik. 0.98 konut kredisi Halkbank ile ilgili gelişmeleri ve haeberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kasım Alaca 5 yıl önce

Adana nerde var

Avatar
amed lice 5 yıl önce

Diyarbakır inşaat firmaları yokmu

Avatar
Niğde 5 yıl önce

Niğde'de hangi inşaat firmaları 0,98 oranla Halk Bankası ile anlaşmalı

Avatar
Cengiz Aksoy 5 yıl önce

İskenderun da varmı

Avatar
Cengiz Aksoy 5 yıl önce

İskenderunda halk bank anlaşmalı varmı?

Avatar
Kadir 5 yıl önce

Aksarayda nerede var

Avatar
Ozlem 5 yıl önce

Bunları hangi sehirlerde oldugunu sanirim hislerimizle bulucaz çok vasat bir banka yaaaa ziraat bankasinı örnek alın biraz

banner182

banner181