Honeywell ile kombinizin kontrolü sizin elinizde!

Kış aylarına girdiğimiz ve soğuk havaların kapımızda olduğu bugünlerde Honeywell’in, kullanıcıların içini ısıtacak bir haberi var. Honeywell’in pazara sunduğu Honeywell Akıllı Termostat ürünüyle enerji kullanımı ve doğalgaz giderlerinden önemli oranda tasarruf sağlanıyor. Nerede olursanız olun, evinizin ısısını kontrol edin. Honeywell Akıllı Termostat, kullanıcılara evlerinin sıcaklığını istedikleri zaman, istedikleri yerden yaşam biçimlerine göre ayarlayabilme konforunu sunuyor.

Sıcaklığın uygun şekilde kontrol edilmesiyle kullanıcıların korkulu rüyası haline gelen doğalgaz faturalarında da belirgin bir azalma söz konusu oluyor. Honeywell sertifikalı uzman tesisatçılar tarafından ücretsiz ve kolayca montajı yapılan Akıllı Termostat, kombi modellerinin hemen hemen hepsi ile uyumlu çalışıyor. Honeywell Total Connect Comfort uygulaması ile kullanıcılar evlerinin sıcaklığını dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar kontrol edebiliyorlar. Cep telefonu veya tablet gibi akıllı cihazlarla kullanılabilen uygulama ile kullanıcılar ısıtma sistemlerini istedikleri yerden kontrol edebilirken, birden fazla termostat ve lokasyonu da kontrol etme imkanına sahip oluyorlar.

Kişiselleştirilmiş ısıtma programları
Evde, işte ya da yolda; fark etmez, kullanıcılar evlerinin sıcaklığını Total Connect Comfort uygulaması ile uzaktan kolayca kontrol edebiliyor. Honeywell Akıllı Termostat; hayat tarzına ve evi kullanma biçiminize özel ısıtma programı yaratmaya imkan veriyor.

“Bugün eve geç mi gideceksiniz ya da planladığınız zamandan daha mı erken varacaksınız.” Detayları dert etmenize gerek yok. Total Connect Comfort uygulamasını kullanarak, cep telefonunuz ile evinizin kombisini açıp kapatabilir, sıcaklık ayarını düşürebilir ya da artırabilirsiniz. Honeywell Akıllı Termostat evin ne kadar sürede ısındığını hesaplayarak tam zamanında devreye giriyor. Oda sıcaklığının istenilen an ideal seviyeye gelmesini sağlıyor.

Honeywell Akıllı Termostat geceleri de hep bir adım önde. Termostat uyku düzenine göre ev sıcaklığını ayarlayabiliyor. Honeywell Akıllı Termostat, kullanıcılara evlerini yaşamları ile eş zamanlı kontrol etme olanağı sunan nesnelerin interneti, IFTTT (If This Than That) platformu ile ajandalar ya da sosyal medya platformları gibi diğer uygulamalar ve ürünlerle entegre çalışıyor. IF uygulaması ile ısıtma sistemi kullanıcı evden çıktığında kapanabiliyor veya hava sıcaklığı belirlediğiniz seviyenin altına düştüğü zaman otomatik olarak çalışabiliyor. İnternete bağlanabilen farklı cihazlar, kişinin konum ve sosyal medya hesaplarıyla sonsuz seçenekte programlar oluşturabiliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181