Hüma Hatun Evleri 24 ay taksit kampanyası!
Etap etap hayata geçirilen Hüma Hatun Evleri 24 ay taksit kampanyası detaylarını sizler için araştırdık.

36 bin metrekarelik konut alanının bulunduğu Hüma Hatun Evleri 24 ay taksit kampanyası başladı. Anahtar teslimlerinin başladığı Hüma Hatun Evleri kampanya kapsamında konutların yarısı peşin kalan tutar ise 24 ay taksit ile ödenebiliyor. Hüma Hatun Evleri taksit kampanyası ile ilgili detayları sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Kentsel dönüşüm kapsamında 11 Eylül Bulvarı’nın üzerinde inşa edilen kentsel dönüşüm projesinde 4 bin konut,sosyal donatı alanları, turizm bölgeleri ve ticaret alanları da yer alıyor.Bursa Mevlana Ulus Kentsel Dönüşüm projesinde 26 bin 500 metrekarelik alanda ticaret ve ofis alanlarının dışındaki bölümlerde yer alacak turizm, sağlık, eğitim, spor, sosyal, kültürel ve ibadet alanları ile yollar bulunuyor. 

Hüma Hatun Evleri 24 ay taksit kampanyası ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Hümahatun Evleri fiyatları için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU /EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Huseyin koklu 5 yıl önce

Meraba kampanya devam ediyormu

banner182

banner181