İkinci Evre Gedizler 60 ay 0 faiz kampanyası!
Lokasyonu ile dikkat çeken İkinci Evre Gedizler 60 ay 0 faiz kampanyası başladı.

Gedizler Yapı imzası ile 28 bin 500 metrekare inşaat alanı üzerinde inşa edilen İkinci Evre Gedizler 60 ay 0 faiz kampanyası yada evre 2 gedizler kampanya kapsamındaki yüzde 30 peşin indirimi konut alıcılarına sunuluyor. 

3 tip 2+1, 4 tip 3+1 ve tek tip 4+1 normal kat ve bahçeli dairelerin planlandığı projede havuz başı kafe, 550 metrekarelik açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, çocuk oyun alanları gibi sosyal tesis alanları bulunuyor. İstanbul Sancaktepe'de inşa edilen projede kapalı ve açık otopark, fitness, sauna, yürüyüş parkuru, çok amaçlı spor alanları, tenis kortu, basketbol sahası, voleybol sahası, açık hava pilates alanı bulunuyor.

İkinci Ev're Sancaktepe projesinde daire büyüklerinin detayları şu şekilde; 
2+1 daireler brüt 107 metrekare ile 120 metrekara arası,
3+1 daireler brüt 141 metrekare ile 186 metrekara arası,
4+1 daireler brüt 216 metrekareden oluşuyor.

İkinci Evre Gedizler 60 ay 0 faiz kampanyası ve İkinci Evre Gedizler ödeme planı ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdna takip edebilirsiniz.

İkinci Ev're teslim tarihi! Tıklayınız.

İkinci Ev're nerede? Tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181