İlk CE belgesi AKG Gazbeton'a verildi!

“Avrupa Uygunluk Belgesi” anlamına gelen CE işareti, panel ürünlerinin uluslararası standartlara uygun şekilde üretildiğinin bir güvencesi olmakla beraber, insana ve çevreye olan etkilerinin en aza indirgenmiş şekilde üretildiğini ve bunu garanti altına aldığını gösteriyor. Bu gerekliliklere, istikrarlı bir şekilde tam uyum sağladığını, 2014 yılında Panel ürünlerine aldığı TSE Uygunluk Belgesi- TS EN 12602 ile zaten kanıtlamış olan AKG Gazbeton; Alman TUV Rheinland- LGA Belgelendirme Merkezi’nin yaptığı kapsamlı ürün testlerinden ve denetimlerinden başarıyla çıkmanın gururunu yaşıyor.

Türkiye dışında birçok ülkede prestijli projede kullanılan AKG Gazbeton, 2014 yılında Lento ürünü ile sektörde ilk TSE Belgesi’ni; 2015 Mayıs ayında ise Avrupa Teknik Değerlendirme kuruluşunun Türkiye’de görevlendirdiği belgelendirme kuruluşu olan İTB Araştırma Kurumu tarafından verilen ilk ETA Belgesi’ni Minepor Isı Yalıtım Plağı ile aldı.

AKG Gazbeton Pazarlama ve Satış Genel Müdür Yardımcısı Sırrı Güvenç; “AKG Gazbeton olarak Türkiye’ye ilkler yaşatmaya devam ediyoruz. Geniş ürün yelpazemiz, sahip olduğumuz ve geliştirdiğimiz ileri teknoloji ve esnek üretim anlayışıyla, yapı malzemeleri sektöründe farkımızı ortaya koyuyoruz. Amacımız, iç pazarda ve Avrupa’da sektöründe lider bir şirket haline gelmek. Ürünlerimizin uluslararası standartlara sahip olduğunu aldığımız kalite belgeleriyle kanıtlamaktan dolayı mutluyuz. Avrupa bir kez daha bize uygunluk verdi ve panel ürünlerimiz için CE belgesini sektörde ilk alan firma olduk. Bu da bizim için yurt dışı atılımlarımızda itici güç olacak. Bu güçle, ürün kalitemizi yeni belgelerle taçlandırmaya devam edeceğiz.”

CE ve TSE Belgeli Panel Ürünler Yatay ve Düşey Duvar Panelleri: AKG Gazbeton Yatay ve Düşey Duvar Panelleri, her türlü betonarme, çelik, ahşap ve prefabrike yapının iç ve dış duvarlarında kullanılabiliyor ve TS EN 12602 standartlarına uygun olarak üretiliyor. Çatı Paneli: Donatılı, taşıyıcı, büyük boyutlu prefabrike yapı elemanları AKG Gazbeton Çatı Panelleri; başta sanayi yapıları ve konut tipi yapılar olmak üzere çatı döşemeleri için TS EN 12602 standartlarına uygun olarak üretiliyor. Döşeme Paneli: AKG Gazbeton Döşeme Panelleri, tüm taşıyıcı sistemlerin ara kat ve yürünebilir çatı döşemelerinde kullanılmak üzere TS EN 12602 standartlarına uygun olarak üretiliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181