İnciyaka Ankara yüzde 10 indirim kampanyası!
Ankara Mamak'ta hayata geçirilen İnciyaka Ankara yüzde 10 indirim kampanyası başladı. İnciyaka Ankara kampanya kapsamında konut alıcılarına 23. yılına özel 23 bin liralık fiyat avantajı sağlıyor. 

29 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilen İnciyaka Ankara projesinde daireler 3,5+1 ve 4,5+1 seçenekleri ile tasarlanıyor. Tüm dairelerinde 10 metrekare büyüklüğünde yemek odasının bulunduğu projede asma katlı cadde mağazaları bulunuyor. 

Ender İnşaat imzası ile hayata geçirilen proje Mamak konut projeleri arasında yer alıyor. 200 milyon TL’lik yatırım bedeline sahip olan İnciyaka Ankara projesinde 3,5+1 daireler 163 metrekare, 4,5+1 daireler ise 180 metrekare olarak tasarlanıyor. Toplam 276 konuttan oluşan projede 23 adet ticari ünite yer alıyor

İnciyaka Ankara fiyat? Tıklayınız.
İnciyaka Ankara teslim tarihi? Tıklayınız.
İnciyaka Ankara nerede? Tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181