İnşaat sektör lideri Bakyapı oldu!
Bursa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 46. kez organize edilen Ekonomiye Değer Katanlar Ödül Töreni Oda Hizmet Binası’nda gerçekleştirildi. Törende konuşan TBMM Başkanı Mustafa Şentop, “Marifet iltifata tabidir. 130 yıllık hafızası olan BTSO’nun başarılarıyla örnek olan girişimcileri ödüllendirmesini çok önemli buluyorum. Her birimizin kişisel emek ve çabalarının toplamı, ülkemiz için ortak bir hasılatın adı oluyor.” ifadelerini kullandı.

ÜLKEMİZİN GELECEĞİNİ HEP BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ”
Bursa Valisi Yakup Canbolat, derin tarihi ve kadim kültürüyle Bursa’nın milli heyecanını gönülden hisseden cesaretli girişimcilere sahip olduğunu söyledi.
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da Bursa’nın ülke ekonomisine ivme kazandıran aktif ve güçlü bir şehir olduğunu belirterek, Bursa ekonomisine can veren üretim, ihracat ve istihdama katkı sağlayan iş insanlarına teşekkür etti.

İNŞAAT SEKTÖRÜNÜN LİDERİ BAKYAPI OLDU
Konuşmaların ardından TBMM Başkanı Mustafa Şentop, BTSO Başkanı İbrahim Burkay, Meclis Başkanı Ali Uğur ve protokol üyeleri ödülleri takdim etti. ‘Kurumlar Vergisi’, ‘Gelir Vergisi’, ‘Sektör Liderleri’, ‘İhracat’, ‘Dönüşüm ve Fark Yaratanlar’, ‘En Başarılı KOBİ’ler’ ve ‘Vergi Özel Ödülleri’ adı altında 7 kategorinin oluşturulduğu törende 62 ödül sahiplerini buldu.

İnşaat sektöründeki başarıları ile sektörün önde gelen markası olarak öne çıkan Bakyapı, "İnşaat Sektör Lideri" kategorisinde ödül almaya hak kazandı.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181