İnşaat sektörü Etimesgut'ta buluşacak!
Etimesgut Belediyesi Türk Beyleri Kent Meydanı 26-29 Mayıs tarihleri arasında "Yapı Malzemeleri, İnşaat, Dekorasyon ve Emlak Günleri'ne ev sahipliği yapacak. Etimesgut Belediyesi, Birleşik inşaat Müteahhitleri Federasyonu ve Etimesgut İnşaat Müteahhitler Derneği tarafından düzenlenecek yapı bazaara, Ankara'nın her bölgesinden yoğun bir katılım hedefleniyor.

YAPIYA AİT HER ŞEY BU FUARDA

100'e yakın markanın ürün ve hizmetleri ile yer alacağı yapı fuarında ziyaretçiler; inşaat, yapı ve dekorasyona dair aradıkları her şeyi bulabilecekler. Katılımcılar, açacakları standlarda ürün ve hizmetleri ile boy gösterecekler, ziyaretçiler de birbirinden farklı model ve tarzlarda sahne alan markaları tanıtma ve alışveriş yapma şansı yakalayacaklar. Yapılan yeni projelerden, tamamlanmış konsept projelere, yatırım bekleyen arsalardan örnek dairelere kadar birçok proje yapı bazaarda yer alacak.

ÇOK ÖNEMLİ BİR ORGANİZASYON

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, yapı fuarının Türkiye'nin en hızlı büyüyen ve gelişen ilçesi Etimesgut'ta yapılacak olmasının kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi. Yapı Bazaar'm Etimesgut'ta ve Başkent Ankara'da önemli bir ihtiyaca cevap vereceğini belirten Demirel, başkentin inşaat sektörüne Etimesgut olarak evsahipliği yapmaktan mutlu olduğunu söyledi.

Hakan Aydede / Anadolu Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181