İnşaat Sektöründe Beklenmedik Ortaklık Ayrılığı!

Elysium Alışveriş ve Yaşam Kompleksi isimli projenin 26 katlı olması Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un tepkisini çekmiş ve inşaatın çalışmaları durdurulmuştu. Bunun üzerine yaşanan gelişmelerin ardından Tetiş Yapı Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Üyesi Semih Işıkver yaptığı açıklama ile söz konusu firmadan ayrıldığını bildirdi.

TETİŞ YAPIYLA HERHANGİ BİR TİCARİ BAĞLANTIM KALMADI”

MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver, yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti:

“İş insanı kimliğiyle farklı firma ve sektörler vasıtası ile faaliyet ve yatırımlarımızın devam ettiği, taahhüt ve ticaret alanında iştigal ettiğimiz kamuoyunun malumu üzeredir. Yine ilimiz kamuoyunu bilgilendirme amacıyla, yaklaşık 10 senedir yönetim kurulu üyesi ve hissedarı olduğum firmalardan birisi olan ve ülkemizin farklı coğrafi bölgelerinde yol, köprü, hastane, toplu konut ve benzeri birçok projenin hayat bulmasına ve binlerce hemşehrimizin istihdamına vesile olan Tetiş Yapı Anonim Şirketi ile bugün itibariyle herhangi bir ticari bağlantımın kalmadığının bilinmesini isterim. Saygılarımla.”

Elazığ Depremi Dönüm Noktası Oldu

Elazığ'da 24 Ocak 2020’de saat 20.55'te 6.8 büyüklüğünde deprem meydana gelen Elazığ ve Malatya olmak üzere tüm Doğu Anadolu bölgesini etkiledi. Depremde 41 kişi, hayatını kaybederken yüzlerce kişi ise yaralandı. Kentte 5 bina ise yerle bir oldu.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181