İnşaatın dinamosu TİMDER!
"Tesisat inşaat malzemeleri ülke ekonomisinde ve inşaat sektörü üretiminde önemli bir yere sahiptir. Hizmeti ve yarattığı faaliyet alanları geniş ve vazgeçilmezdir" diyen TİMDER Yönetim Kurulu Başkanı Ertan Sapankaya, UNICERA'dan ihracat açısından beklentilerinin büyük olduğunu söylüyor: "Yıllar içinde ziyaretçisi artan UNICERA, sonuca yönelik güzel bağlantılar kurduğumuz bir fuar oldu. Ayrıca, geçmişte yüzde 70-80 olan yabancı firmaların etkinliği yüzde 10'lara kadar düştü."

Toplam 11 salon ve 98 bin m2 kapalı alanda gerçekleşecek UNICERA; fuar, sergi, konferans B2B ve B2C etkinliklerinin bir arada olduğu Avrupa'nın ikinci, Türkiye'nin en büyük etkinliği. Bu yıl fuara 22 ülkeden 72'si yabancı ve 259'u yerli olmak üzere toplam 371 firma katılıyor. 


Habertürk Ek Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181