İstanbul'a 2 yeni iskele!
İstanbul'a iki yeni proje daha yapılıyor. Biri Heybeliada'ya yeni deniz otobüsü iskelesi, diğeri ise Harem'e arabalı feribot iskelesi.

Heybeliada'ya deniz otobüsü iskelesi

İBB Heybeliada'ya yeni bir deniz otobüsü iskelesi inşa edecek. Projede 1.146 metrekare alan üzerine inşa edilecek yeni iskele arazisinin bir bölümü İBB'ye, büyük bölümü ise Milli Emlak'a ait. Yeni dolgu yapılmayacak iskele Heybeliada'daki Şehir Hatları Vapur İskelesi'nin kuzeyinde olacak.

Harem'e arabalı feribot iskelesi

İstanbul'da yenilenecek bir diğer iskele Harem'de olacak. Harem'e yapılacak yeni arabalı feribot ve deniz otobüsü iskelesi 15 bin 682 metrekarelik alana inşa edilecek. Yeni Harem iskele alanı içinde araç bekleme ve otopark ile iki yönetim binası, gişeler ve kafeterya bulunacak

Akşam 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181