İstanbul Havalimanı harita!
Arnavurköy'de hayata geçirilen İstanbul Havalimanı harita detaylarını sizler için araştırdık.

İstanbul Havalimanı harita görseli;


İstanbul Havalimanı lokasyon detayları şöyle;
Yıllık yolcu kapasitesi ile Atlanta Havalimanını dahi geride bırakacak olan 3. Havalimanı, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün bağlantı noktasında yer alacak. Tayakadın ve Akpınar köyleri arasında 76.5 kilometre alana inşa edilen İstanbul Yeni Havalimanı, Avrupa yakasında Karadeniz kıyısındaki bölgede olacak. Taksim ile mesafesi 15 dakika olan yeni Havalimanı karayolu taşımacalığında Kuzey Marmara Otoyolu ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü ile bağlantılı olacak.

29 Ekim tarihinde açılışı gerçekleştirilen İstanbul Yeni Havalimanı için Çatalca, Göktürk Arnavutköy kavşağında ve Terkos Gölü’ne yakın bir alanda son hazırlıkları yapılıyor. Dünyanın en büyük havalimanları arasında yerini alacak olan 3. Havalimanı Çatalca, Göktürk Arnavutköy kavşağında ve Terkos Gölü’ne yakın bir alanda inşa ediliyor.

İstanbul Havalimanı harita detaylarını sizler için araştırdık. İstanbul Havalimanı nerede ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181