İstanbul tüm görkemiyle MIPIM 2016 Fuarı'nda!
İstanbul, Fransa'nın güneyindeki Cannes sahilinde her yıl dünyanın en önemli 21 bin gayrimenkul profesyonelini bir araya getiren en prestijli fuarlardan MIPIM'de bu yıl, rekor katılımla temsil edilmeye hazırlanıyor. Gayrimenkul ve inşaat sektörünün önde gelen firmaları, en yeni projeleri, enerjisi ve potansiyeli ile MIPIM'de Türkiye rüzgârı estirecek.

PARİS VE LONDRA'NIN ORTA SINDA
Geçen yıl 300 metrekarelik bir alanda İstanbul'u temsil eden İTO, İstanbul Gayrimenkul Tanıtım Çadırı'nın büyüklüğünü de 685 metrekareye yükseltti. Oda ayrıca İstanbul Gayrimenkul Tanıtım Çadırı'nı fuarın en prestijli noktası olarak kabul edilen konuma yerleştirdi. Yeni konumuyla İstanbul Gayrimenkul Tanıtım Çadırı bu yıl, dünyanın en önemli başkentleri arasında kabul edilen ve fuarın sahil şeridinde bulunan Paris ile Londra çadırlarının tam ortasında yer aldı.

EMLAK KONUT İLE İŞBİRLİĞİ
İTO Başkanı İbrahim Çağlar, MIPIM Fuarı'nın İstanbul'un gayrimenkul ve inşaat projelerinin dünyaya tanıtılmasında stratejik öneme sahip olduğunu söyledi. Başkan Çağlar, "MIPIM Fuarı'nda Türkiye ve İstanbul'un tanıtımını her yıl yeni bir boyuta taşıyoruz. Türk firmalarının gerçekleştirdiği kentsel dönüşüm projeleri ve devletimizin İstanbul için planladığı mega altyapı planları, 89 ülkenin yabancı yatırımcısına birebir tanıtılacak" dedi. Türkiye'de planlı kentleşme ve konut seferberliğine öncülük etmiş Başbakanlık Toplu Konut İdaresi'nin iştiraki olan Emlak Konut GYO'nun İbtanbul'un fuardaki en önemli destekçi olduğuna dikkat çeken Çağlar, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu yılki çok özel konumumuzla, 20 bini aşkın gayrimenkul profesyonelinin tamamının tanıtım çadırımızı ziyaret etmesini hedefliyoruz. Herkesi Türk konukseverlerinin sıcak atmosferinde bir Türk kahvesi içmek üzere İstanbul Gayrimenkul Tanıtım Çadırı'na bekliyoruz."

HER MEVSİM İSTANBUL!
Bu arada ilk kez geçen yıl tanıtılan Yaşayan İstanbul Maketi, bu yıl da İstanbul Çadırı'nda yer alacak. 96 metrekarelik maket, dört mevsim İstanbul'u yaşatacak. Bunun için video mapping sunumu baştan tasarlandı. Bugüne kadar yapılmış en büyük İstanbul maketi olma özelliği taşıyan Yaşayan İstanbul Maketi, ses ve görüntü efektleriyle İstanbul'un 24 saatini fuar ziyaretçilerine sunmaya devam edecek.

Seda TABAK/Sabah 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181