İstanbul'un deniz ulaşımında 4 yeni hat seferlere başladı!
Şehir hatları yaz tarifesi ile birlikte bazı hatlarda sefer artışına gidilirken, dört yeni hat ve yenilenen iskelelerle her iki yakada kıyıya paralel Sarıyer- Eminönü Hattı, Beykoz-Üsküdar Hattı,  Bostancı-Karaköy Hattı ve tarifeli hale getirilen Ortaköy-Üsküdar Hattı olmak üzere 4 yeni hatta seferlere başladı.

Kara trafiğini azaltmak, denizin toplu ulaşımdaki payını artırmak için hizmete alınan yeni hatların, zaman içerisinde yaygınlaşarak kullanımının artması bekleniyor. Yeni bir hattın kullanım talebinin artması, süreklilik ve seferlerin sıklığı ile doğru orantılı olduğu düşünülerek sefer tarifesinin belirlendiğini söyleyen yetkililer, bu şekilde kara trafiğinin azaltılacağına inanıyorlar.

Hatların güzergâh ve tarifeleri ise şöyle;
Beykoz- Üsküdar hattı Anadolu Kavşağı’ndan hareket ederek Beykoz - Paşabahçe - Anadolu Hisarı - Çengelköy - Beylerbeyi iskelelerine uğrayarak Üsküdar’da son buluyor.
Beykoz- Üsküdar Hattı Rumeli Kavşağı’ndan hareket ederek,  Sarıyer - İstinye - Arnavutköy – Beşiktaş iskelelerine uğrayarak Eminönü’nde son buluyor.



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181