İstanbul'un havaray projeleri!
Bugüne kadar birçok metro projesini hayata geçiren ve 2019 sonrasında İstanbul'daki metro uzunluğunu 1.015 kilometreye ulaştırmayı hedefleyen İBB, yolcu trafiğini havaya alacak. İlk olarak Vadi İstanbul projesinde hizmete girecek olan havaray projesi, metroyla entegre olacak. Bölgede hayata geçirilen gayrimenkul yatırımlarına büyük değer katan havaray projesiyle birlikte İstanbul genelindeki yatırımların hızı da artmış oldu.

Sonrasında İstanbul'un en uzun projelerinden birisi olacak olan Sefaköy-Halkalı-Başakşehir havaray hattıyla birlikte emlak fiyatlarında büyük bir artış yaşanacağa benziyor. İstanbul için yeni bir ulaşım sistemi olan havaray projeleriyle birlikte trafiğin büyük ölçüde rahatlaması ve toplamda 15 kilometre uzunluğa sahip olacak olan havaray projesinde yolculuğun 30 dakika sürmesi bekleniyor. 2019 yılında hizmete girecek olan Sefaköy-Halkalı-Başakşehir havaray hattı projesi Sefaköy metrobüsün olduğu yerden yolculuğuna başlayacak ve sırasıyla Fevzi Çakmak, Tevfikbey, Sanayi, Gümrük Yolu, Halkalı Merkez, TOKİ 1, TOKİ 2, Atakent, Masko, Ziya Gökalp, Atatürk Oto Sanayi 1, Atatürk Oto Sanayi 2, 1. Etap Başak Konutları, Onurkent, Oyakkent duraklarından geçerek Fatih Terim Stadyumu durağında son bulacak.

Dev projeyle birlikte özellikle Halkalı-Başakşehir bölgesindeki emlak fiyatları hızla artacağa benziyor. Ayrıca Ataköy-Basın Ekspres-İkitelli metrosu, Başakşehir-Sefaköy havaray projesiyle Masko durağında entegre olacak.

2019 yılı sonrasında ise;

- Kadıköy-Üsküdar (Libadiye Caddesi) Havaray Projesi
Tuzla Belediye-Sahil Havaray Projesi
- Kartal-D100 Havaray Projesi
- Maltepe-Başıbüyük Havaray Projesi
- Beyoğlu-Şişli Havaray Projesi hizmete girecek

Eva Gayrimenkul Değerleme

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181