İşte kampanyalı markalı konut projeleri!
Markalı konut projesi üreten firmalar, sundukları avantajlı seçeneklerle tüketicilerin ev sahibi olma beklentilerine cevap veriyor. Sunulan avantajlar arasında 60 ay sıfır faiz, yüzde 10 peşinat, peşin alım indirimleri ve sözleşmesi şimdi ödemesi seneye başlayanlar öne çıkıyor. Faiz, döviz kuru ve inşaat maliyetlerindeki artışa rağmen müşterilerine zam yapmadan cazip seçenekler sunan firmaların öne çıkan kampanyaları ise şöyle:

KİPTAŞ’tan faiz yok teslim hemen
Üç avantaj birden
-Peşin alımlarda yüzde 15 indirim
-60 ay vade farksız taksit imkânı
-Yüzde 10 peşinatla hemen teslim

Kurulduğu günden bugüne İstanbullulara ağırlıklı olarak sosyal konutlar sunan KİPTAŞ’ın, dört projesinde, 60 ay vade farksız anahtar teslim konut satışları ilgi görüyor. Kampanyada yer alan projeler ise Bahçeşehir, Alibeyköy, Maltepe ve Gaziosmanpaşa’da konumlanıyor.

Projeler farklı semtlerde
Kaliteli yaşamı inşa ettiği projelerle İstanbul’un dört bir yanına taşıyan KİPTAŞ, dar gelirlilerin yanı sıra farklı gelir gruplarındaki ailelere de hitap eden seçenekler sunuyor. 60 ay sıfır faiz avantajının yer aldığı projeler ise Bahçeşehir’de konumlanan Vaditepe Göl Evleri, Maltepe’de konumlanan Aydos Seyirevleri, Alibeyköy’ün TEM yönünde konumlanan 5. Levent Güzeltepe ve Gaziosmanpaşa semtinde konumlanan Venezia Mega şeklinde sıralanıyor.

Kazançlı seçenekler
Liste fiyatı üzerinde yüzde 15 peşin alım indiriminin uygulandığı projelerde sunulan en büyük avantajlardan birisi de anahtar teslimlerinin hemen yapılabilmesi. Ayrıca yüzde 10 peşinat alınarak 5 yıl boyunca vade farksız ödeme seçeneği sunuluyor.

Gölet manzaralı evler
Kiptaş güvencesiyle Binres İnşaat tarafından hayata geçirilen Vaditepe Gölevleri Bahçeşehir’de, 26 bin metrekarelik bir alanı kaplayan Bahçeşehir Göleti manzaralı konumuyla dikkat çekiyor. 357 konut ve 52 adet ticari alanın yer aldığı projedeki 2+1 ve 3+1 tipi son daireler sahiplerini bekliyor.  Gölevleri, Kuzey Marmara Otoyolu, İstanbul Havalimanı, Yavuz Sultan SelimKöprüsü bağlantı yolu ve Kanal İstanbul gibi mega projelere yakın mesafede konumlanıyor. Projede 126 ila 144 metrekarelik 2+1’ler, 184 ila 215 metrekarelik 3+1’ler ve 234 metrekarelik 4+1 tipi daireler yer alıyor.

2+1 tipi daire
-En düşük fiyat:  805.723 TL
-En yüksek fiyat: 1.047.434 TL
3+1 tipi daire
-En düşük fiyat:  1.010.374 TL     
-En yüksek fiyat: 1.692.011 TL

Maltepe’nin seyirli projesi
Maltepe’de hayata geçirilen Evla Park Seyir Evleri, doğayla iç içe olması özelliği ile öne çıkıyor. 111 metrekareden başlayan farklı tipli 180 konutun yer aldığı proje 5 bloktan oluşuyor.  Marmara Denizi, İstanbul ve Adalar manzarasına hâkim olan Evla Park Seyir Evlerindeki son dairelerin satışları devam ediyor.

3+1 tipi daire
-En düşük fiyat:  947.533 TL
-En yüksek fiyat: 1.337.375 TL

5. Levent’in Güzeltepe’si
Torunlar GYO ve KİPTAŞ ortaklığıyla inşa edilen Kiptaş Güzeltepe projesi, Alibeyköy’de konumlanan 5. Levent projesinin yanı başında yer alıyor. Kiptaş Güzeltepe projesi 3+1, 4+1 ve 5+1 dubleks dairelerden oluşurken, dairelerin büyüklükleri 128 metrekare ila 418 metrekare arasında değişiyor.

3+1 tipi daire
-En düşük fiyat: 951.902 TL
-En yüksek fiyat: 1.364.005 TL

GOP’un en lüksü: Venezia Mega
İstanbul’un kentsel dönüşüm merkezlerinden Gaziosmanpaşa’da yer alan Venezia Mega projesinde konut, ofis ve AVM alanı bulunuyor. 1+1, 1+1 dubleks, 2+1 dubleks, 3+1, 3+1 dubleks, 4+1 tipi dairelerin bulunduğu projede yeni bir fırsat daha sunuluyor.

1+1 tipi daire
-En düşük fiyat:  621.032 TL        
-En yüksek fiyat: 863.755 TL
2+1 tipi daire
-En düşük fiyat:  1.237.341 TL
-En yüksek fiyat: 1.750.159 TL

Sur Yapı’da tam bir yıl ödeme yok
Sur Yapı, ev sahibi olmak isteyenlere uygun vade seçeneklerinin yanı sıra ödemelere tam bir yıl sonra başlama fırsatı sağlayan yeni bir kampanya başlattı. İstanbul’da 9 ilçede 12 konut projesi ve Antalya projesini kapsıyor. Kampanya, Sur Yapı güvencesinde finanse ediliyor.

İlk sene taksitsiz, peşinatsız, ara ödemesiz
Kampanya kapsamında konut alıcısı, evini alıp peşinat ve taksitleri ödemeye tam bir yıl sonra başlıyor. İlk senenin ödemeleri, müşteri adına Sur Yapı tarafından yapılıyor. Ev sahipleri ödemeye bir yıl sonra yüzde 20 peşinat ve aylık sabit taksitleriyle başlıyor. 24’üncü ve 36’ncı aylarda ise yüzde 15’lik iki ara ödeme yapılıyor. Böylece ilk sene peşinat ve aylık taksit ödemeden, makul bir planlama ile evin yüzde yüzlük ödemesi yapılmış oluyor. Tamamı peşin ödemelerde ise yüzde 25 indirim uygulanıyor.

Antalya projesi de kampanyaya dahil
Antalya’da, yatırım değeri 8 milyar lira olan mega şehir projesini hayata geçiren Sur Yapı, konut alan müşterilerine ilk yıl hiç taksit ödetmiyor. Ayrıca tamamı peşin ödemelerde yüzde 10’luk bir indirim uygulanıyor. Bu arada yerli ve yabancı çok sayıda vatandaşın alım yaptığı projenin 93 bloklu, 6 bin 417 daireli ilk etabında anahtar teslimlerine bu yıl başlanacak. 

“Yılın kampanyasını yapıyoruz”
Kampanyanın hem oturumcuya hem de yatırımcıya moral vereceğini belirten Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, “Yılın kampanyasını yapmaya çalıştık. İstanbul’un iki yakasındaki 12 projemizde ve Avrupa’nın en büyük kentsel dönüşüm projesi olma özelliğini taşıyan Antalya projemizle geniş bir portföy sunuyoruz. Hemen teslim projeler de dahil. Bahar havasını sektöre yansıtmak istiyoruz. Sur Yapı güvencesiyle finanse ettiğimiz kampanya özverili yaklaşımımızın bir yansıması oldu. Kampanya bünyesinde konut alıcısı gelip istediği projeden evini seçecek. Peşinatını, taksitlerini 1 yıl sonraya erteleyecek ve 1 yıl sonra ödemeye başlayacak. Böylelikle 1 yıl boyunca hiçbir ödeme yapmamış ve tasarruflarına dokunmamış olacak” dedi.

‘‘Her yeni ev yeni bir yolculuk”
Geliştirdiği tüm projelerinde insanları sadece konut sahibi yapmakla kalmadıklarını belirten Elmas, kampanyamızın adını ‘‘Her yeni ev yeni bir yolculuk’’ koyduk. Çünkü ‘‘Ev olgusu, bizi birbirimize bağlayan en önemli unsurlardan biridir. Yaşamdan ölüme kadar geçirdiğimiz tüm süreçlerde evimiz bir anı sandığımızdır aslında; komşularımızı ağırladığımız, bayram ziyaretleri yaptığımız, sevgiyle çoğaldığımız, akşam olunca dönmek istediğimiz, çocuğumuzun doğduğu ve büyüdüğü bir yerdir. Biz, Sur Yapı olarak insanların yepyeni bir hayata adım attıkları, adına yuva dedikleri, acı tatlı her anı sığdırdıkları bu kutsal alana olan saygımız ve titizliğimizle insanlarımıza daima güvende hissedebilecekleri, sadece metrekarelerden oluşan bir alandan öte bir ‘yolculuk’ sunuyoruz. Biliyoruz ki, hiçbir yer ev kadar huzurlu ve rahat hissettiremez kimseyi” şeklinde konuştu.

Kampanyaya dahil olan projeler:
-İstanbul Avrupa yakasında: Topkapı’da Topkapı Evleri, Kağıthane’de Tempo City, Bahçekent’te Semt Bahçekent, Ispartakule’de Bahçeyaka.
-İstanbul Anadolu yakasında: Sancaktepe’de Lavender ve Muhit, Maltepe’de YeşilMavi, Koşuyolu’nda Excellence Koşuyolu, Ümraniye’de Şehir Konakları ve Exen İstanbul, Sultanbeyli’de Gölbahçe Evleri ve İlkbahar.
-Sur Yapı Antalya projesi

Emlak Konut’a borcunu hemen öde indirim al
Emlak Konut GYO’nun, geçmiş dönemde ev alanlar için başlattığı ‘Kazandıran Fırsatlar’ kampanyası ilgi gördü. 31 Mayıs akşamına kadar devam edecek olan kampanyada vatandaşlara, kişiye özel indirim, borcun tamamını ya da kısmi ödeme ve TUFE’den sabite dönme fırsatları sunuluyor. Borcunun tamamını ya da kısmi oranını kapatmak isteyenlere de dört ayrı ödeme sistemi sunuluyor. Borcunun tamamını kapatabilecek olanlara yüzde 35’e kadar indirim fırsatı sunuluyor. Borcunun yüzde 75’ini kapatana yüzde 25, borcunun yarısını kapatana yüzde 17’ye kadar indirim yapılıyor. Borcunun yüzde 25’ini kapatana da yüzde 9’a varan indirim var. Kısmi ödeme fırsatından yararlananların mevcut ara ödemeleri de kaldırılacak. Kampanya ile TUFE’ye endeksli ödeme modelleri, yüzde 0.50 vade farkıyla sabit ödemeye çevrilebilecek. Kampanyanın son başvuru tarihi ise 31 Mayıs olarak duyuruldu.

Babacan’dan dayalı döşeli ev
Babacan Holding, Ramazan dönemine özel hazırladığı Ramazan Kampanyası ile projelerine yatırım yapan herkesi, fiyat farkı yansıtmadan, mobilyalarla döşeli bir ev sahibi yapıyor. Ramazan Bayramı’nın sonuna kadar sürecek kampanya kapsamında, satışı süren Babacan Premium ve Babacan Palace projelerindeki tüm daire tiplerinden konut alanların dairelerini, lüks mobilyalarla döşeyecek. Babacan Holding, kendi bünyesinde hazırladığı, 40 aya kadar varan taksitlendirme imkânı da sunuyor.

Teknik Yapı’dan 5 projede 3 avantaj
Teknik Yapı’nın üçü İstanbul’da (Yücelpark-Uplife Kadıköy-Maltepe Deluxia Park Residences), biri İzmir’de (Evora İzmir) ve biri de Denizli’de (Evora Denizli) olmak üzere yapımı devam eden 5 projesinde ikisi firma bünyesinde, biri de banka kredili olarak üç ayrı avantajlı ödeme planı sunuluyor.

Konut alıcılarının dilediği ödeme planını seçebileceği avantajlı ödeme planları şöyle:
-Firma bünyesinde 40 ay vade farksız ödeme planı
-Firma bünyesinde 60 ay 0.98 vade farkı ile ödeme imkânı
-100 ay 0.98 vade farkı oranı ile banka kredisi.

Mehmet Canıtatlı / Yeni Akit

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181