İşte Tekirdağ Çanakkale Balıkesir Otoyolu güzergahı!
Resmi adı “Kınalı Tekirdağ Çanakkale Savaştepe 1.ve 2. kesim otoyolu” projesi olan Tekirdağ Çanakkale Balıkesir Otoyolu projesi Kınalı Kavşağı'ndan Kuzey Marmara otoyolu ile buluşacak. Çanakkale boğazının kuzey kesiminde Sütlüce Suluca arasında Avrupa ve Asya yakalarını birbirine bağlayacak.

Tekirdağ - Çanakkale - Balıkesir otoyolu Kınalı Kavşağı'nda Kuzey Marmara Otoylu ile buluşacak ve burdan sonra Tekirdağ'dan geçip, Çanakkale'nin Gelibolu ilçesindeki Sütlüce Köyün'nden Çanakkale Boğazı'na ulaşacak. Asma bir köprü ile boğazı aşacak olan Kınalı–Tekirdağ–Çanakkale-Savaştepe Otoyolu Anadolu'dan Çanakkale'nin Lapseki ilçesi Şekeryaka mevkiine ulaşacak ve daha sonra Lapseki - Çan - Yenice - İvrindi güzergahında ilerleyerek Balıkesir Savaştepe ilçesinde Gebze - İzmir otoyolu ile birleşecek. 

Toplam uzunluğu 324,415 km olan otoyol güzergahı İstanbul’u Çanakkale’ye ve sonrasında Kuzey Ege’ye bağlayacak.

Kınalı–Tekirdağ–Çanakkale-Savaştepe Otoyolu nereye yapılacak? Tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181