İZKA İnşaat Uşak ve Kütahya'da kentsel dönüşüm yapıyor!
Hayallerdeki konutları gerçeğe dönüştüren İzka İnşaat, örnek projeleriyle adını duyuruyor. Uşak ve Kütahya'daki kentsel dönüşüm projeleriyle de sektörde öncü rol üstleniyor.

Uşak'a yeni yaşam merkezi
Uşak'ta ise altyapısı yetersiz, fonksiyonunu yitirmiş derici esnaflarının imalathanelerinin bulunduğu Tabakhane bölgesi, kentin yeni ticaret ve yaşam merkezi haline gelecek. Belediye hizmet binasının da inşa edilmesi bölgenin merkezi konumunu güçlendirecek. Konutlar, alışveriş alanları, restoranlar, kamu kurumları, eğlence alanları, parklar, yürüyüş alanları ve kapalı otoparklar ile bir bütün olarak şehrin yeni merkezi inşa edilecek.

İzka İnşaat, İzmir'in yanısıra Türkiye genelinde öncü ve örnek nitelikte, kaliteli, yenilikçi birçok projeye imza atıyor. Mimari ve peyzaj tasarımları, çevre dostu yapıları ve yarattığı yaşanılabilir alanları ile herkesin hayalindeki konutları gerçeğe dönüştürüyor. Son olarak İzmir Çiğli'de Park Yaşam Ataşehir konutlarıyla dikkat çeken İzka, Kütahya ve Uşak'ta yine Türkiye'ye örnek kentsel dönüşüm projelerini hayata geçiriyor.

Teknolojideki son yenilikleri takip ederek inşaat sektörünün çağdaş düzeye ulaşmasına da katkı koyduklarını söyleyen İzka İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Azat Yeşil, en yeni projeleriyle ilgili şunları paylaştı: "Park Yaşam Ataşehir ile İzmir'in kalbinde doğayla içice bir yaşam sunuyoruz. 859 daire ve 18 adet villa olmak üzere toplam 877 konuttan oluşan proje, insan odaklı ve çevre duyarlılığıyla fark yaratıyor. Yatay mimarisiyle öne çıkarılan proje, villa seçenekleriyle müstakil yaşam özlemi duyan herkese hitap ediyor. 52 bin metrekarelik alanda hayat bulan projemizin 35 bin metrekaresi yeşil alandan oluşuyor."

Sıra Uşak ve Kütahya'da
Yeşil, Uşak ve Kütahya'daki kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili ise şu bilgileri verdi: "Belediye işbirliğiyle yapımına başlanan toplam 800 daireden oluşan 'Kütahya Modern Projeleri'nde birinci etap satışları tamamlandı. Yer aldığı bölge; üniversiteye olan yakınlığı, ana ulaşım aksları üzerinde yer alan konumu ve Kütahya'da ilkleri yaşatacak olan özel sosyal donatıları ile çekim merkezi olacaktır. Proje; ayrıcalıklı konumu, depreme dayanıklılığı ve 7/24 güvenlikli kapalı site olma özelliğiyle Kütahyalıların beğenisini topluyor."

Posta Ek Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181