Kabataş Mecidiyeköy metro ne zaman bitecek?
Yolculuk süresini 7 dakikaya indirecek olan Kabataş Mecidiyeköy metro ne zaman bitecek sorusunun detaylarını sizler için araştırdık.

Kabataş Mecidiyeköy metro ne zaman bitecek sorusunun detayları şu şekilde; Kabataş Mecidiyeköy metro hattı çalışmaları devam ederken projenin 2020 yılı içerisinde tamamlanması bekleniyor.

6,5 kilometre uzunluğa sahip olacak olan Kabataş Mecidiyeköy metro hattı çalışmaları sürüyor. Kabataş ile Esenyurt arasında Avrupa yakasının ilk tam otomatik sürücüsüz metro hattı olarak projelendirilen hattın 2. etabı olarak inşa edilen Mecidiyeköy Kirazlı metro hattı 86 bin 400 yolcuya hizmet verecek.

Proje kapsamında Kabataş istasyonunda T1 Bağcılar-Kabataş tramvay hattı, F1 Taksim-Kabataş füniküler hattı ve deniz işletmeleri ile, Beşiktaş istasyonunda deniz işletmeleri ile, Mecidiyeköy istasyonunda M2 Yenikapı-Hacıosman metro hattı ve metrobüs işletmesi ile entegrasyon sağlanacak.

Kabataş Mecidiyeköy metro ne zaman bitecek sorusunun detaylarını sizler için derledik. Kabataş Mecidiyeköy metrosu ne zaman açılacak ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ /EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181