Keleş Center Airport projesinde yeni kampanya!
Keleş inşaat, Keleş Center Airport projesi için yeni bir kampanya başlattı. Keleş inşaat yeni kampanyasında yüzde 20'si peşin, yüzde 20'si 36. ayda geri kalan yüzde 60 için de vade farksız şirket bünyesinde taksitle ödeme seçeneği sunuyor.

İstanbul Atatürk Havalimanı ve E5 otoyoluna sıfır, metro, metrobüs ve alternatif ulaşım seçeneklerinin merkezindeki konumuyla öne çıkan ve 150 bin metrekarelik inşaat alanına sahip projenin 36 ayda tamamlanması planlanıyor. 450 milyon TL yatırımla hayata geçirilen proje, 1+1,2+1 ve 3+1 seçeneklerden oluşan 498 rezidans, 220 ofis, 52 mağazadan oluşuyor. Projede, daire fiyatları ise 440 bin -1 milon 400 bin TL arasında değişiyor. Keleş Center Airport projesiyle ilgili konuşan Keleş inşaat Yönetim Kurulu Başkanı ilker Keleş; "Konumuyla öne çıkan projemiz, Altın Aks'ın tam kalbinde yükseliyor. Altın Aks' bildiğiniz üzere TEMBasın Ekspres-Havalimanı hattı ile E-5-Ataköy-Sefaköy bandının kesiştiği, çok önemli bir lokasyondur. Bu anlamda projemiz yatırımcısına yüksek kar vadederken, konforlu bir rezidans ve ofis ayrıcalığı sunuyor. Projemizde şu an itibariyle metrekare fiyatlarımız 8 bin TL dolayında seyrediyor. Proje bitiminde ise metrekare fiyatlarımızın 12 bin TL dolaylarında olacağını öngörüyoruz. Dolayısıyla Keleş Center Airport'tan ev veya ofis alacak yatırımcılara en az yüzde 50 kar vaat ediyoruz" dedi.

Hürses Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181