KentPlus Yalova Wellness SPA Resort Dubai'de tam not aldı!
Körfez yatırımcısı için uzun yıllardır konut satışlarında ilk sıralarda yer alan Yalova'ya Emay İnşaat 400 milyon dolar yatırıyor. KentPlus projeleriyle Ataşehir, Kadıköy, Fikirtepe, Kartal bölgelerindeki önemli gayrimenkul yatırımlarını hayata geçiren Emay İnşaat, bölgede ilkleri hayata geçirmeye hazırlanıyor. Emay İnşaat, Yalova'da, TOKİ iştiraki EPP (Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve Ticaret A.Ş.) güvencesi ve desteğiyle 'KentPlus Yalova Wellness SPA Resort' projesini hayata geçiriyor. Dubai'de düzenlenen gayrimenkul fuarı Cityscape'in en dikkat çeken projelerinden biri olan yabancı yatırımcıdan da tam not aldı.

KARMA PROJE OLACAK
 Emay İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Çağlar, "383 bin 500 metrekare alan üzerine konumlanacak denize sıfır karma proje; konut, alışveriş merkezi, termal oteller, sağlık merkezi, okul, sosyal alanlar ile hayatın tüm ihtiyaçlarını barındıran bir yaşam alanını sunacak" dedi. Projede, 163 blokta toplam 1001 konut konumlanacak. Deniz ve doğa manzaralı olmak üzere 60 farklı tipten oluşacak. Projede yer alan 1001 daire, devremülk ya da konut seçenekleriyle sunulacak. Projede, 4 ve 5 yıldızlı, 500 yatak kapasiteli, üç farklı temadaki KentPlus Yalova Wellness SPA Resort termal otelleri de yer alacak.

İÇİNDE TERMAL OTEL DE VAR
KentPlus Yalova Wellness SPA Resort projesinde, otellerde verilen SPA hizmeti dışında, termal suyun sağladığı imkânlarla oluşturulan ayrı bir sağlık merkezi de yer alacak. Fizik tedavi, rehabilitasyon merkezi ve termal havuzların bulunacağı sağlık merkezinde, detox ile birlikte dünya literatüründe yer alan terapi ve tedaviler de uygulanacak. Proje, 230 bin metrekare peyzaj alanı, 1200 metrekarelik gölet ile doğal bir yaşam alanı ve aynı zamanda sosyal ihtiyaçları sağlayan tüm alanları içeren bir yapı sunmayı hedefliyor.

DENİZ YOLUYLA 1 SAAT SÜRÜYOR
Projede, gölet çevresine konumlanan sosyal alanlar, gençler ve çocuklar için tasarlanmış aktivite alanları, kreş, cami, okul, dünya mutfağından fastfood'a kadar farklı seçenekler sunan restoranlar, alışveriş merkezi, eğlence merkezi, spor tesisleri, güneşlenme terasları ihtiyaçlarına cevap vermek için tasarlandı. Ayrıca konut sakinlerine ve tatilcilere kum plaj sunmak için de çalışmalar yapılıyor. KentPlus Yalova Wellness SPA Resort, İstanbul'dan karayolu ile 130 kilometre, deniz yoluyla 1 saat mesafede bulunurken, Bursa'ya ise karayolu ile 75 kilometre mesafede yer alıyor. Projenin 2016 yılının son çeyreğinde temelinin atılması, 2018 yılı sonunda ise yaşamın başlaması hedefleniyor.

Sabah Emlak Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181