Kıbrıs Town Houses 120 ay 0.98 faiz kampanyası!
Kuzey Kıbrıs’ta inşaat sektöründe 33 yıllık tecrübeye sahip Kıbrıs Developments’in ödüllü projesi Kıbrıs Town Houses, döviz kurları ile birlikte faiz oranlarındaki değişkenliğin yarattığı olumsuzluğu avantaja çeviren eşsiz bir kampanya imkanı sunuyor.

Piyasada yüzde 2,10 olarak seyreden faiz oranlarına karşı Kıbrıs Town Houses müşterileri yüzde 0,98 faiz oranı ve 120 ay vade ile 500 bin TL’ye kadar kredi kullanabilecek. Sınırlı sayıda konut için 20 Mart 2019’a kadar geçerli olacak kampanyadan Türkiye Cumhuriyeti ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti vatandaşı müşteriler yararlanabilecek. Kıbrıs Town Houses, böylesi bir faiz indirimi sunan Kıbrıs’taki ilk ve tek proje olma özelliğini taşıyor.

Alsancak-Girne’de konumlanan Kıbrıs Town Houses projesinin eşsiz kampanyasından faydalananlar hem düşük faiz oranının getirdiği daha düşük taksitlerle ev sahibi olacaklar, hem de İngiliz Sterlini cinsinden kıymetlenen mülk üzerinden kar edecekler.

Anahtar ve tapu teslimi ise hemen yapılacak
120 ay vadeli ödeme seçeneklerinin sunulduğu ve Kıbrıs’ta bir ilk olan kampanyadan yararlananlara konutların anahtar ve tapu teslimi ise hemen yapılabilecek.

Kıbrıs Developments’ten yapılan açıklamada; Kuzey Kıbrıs’ta konut fiyatlarının ve kira gelirinin İngiliz Sterlini olmasından dolayı kampanyadan faydalananların kur artışına bağlı olarak ilk günden kazanmaya başlayacakları vurgulanırken, hemen kiraya vermeye veya yaşamaya hazır konutlar olduğu için ilk günden kira getirisi elde edilmeye başlanabileceği ifade edildi.

Sınırlı sayıda konut için 20 Mart 2019'a kadar geçerli kampanyadan faydalanmak veya daha detaylı bilgi almak isteyenler 0533 850 66 44 numaralı telefonu arayabilir veya [email protected] adresine e-posta gönderebilir.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181