Kiptaş konut kampanyası 2020!
İstanbul’un çeşitli bölgelerinde yaşanabilir ve güvenilir kentler üreten Kiptaş riskli yapılarda oturan vatandaşlar için yeni bir kampanya başlattı. Markalı konut projesi üreticilerinden biri olan Kiptaş konut kampanyası 2020 detayları belli oldu.

İşte merak edilen Kiptaş konut kampanyası 2020 detayları ; 

Kiptaş, İstanbul’da riskli yapı raporlu evlerde oturan vatandaşlar ve başka evi olmayanlar için öncelikli olarak toplam 6 adet projesinde 272 daireyi satışa çıkarıyor. Satışa çıkarılacak olan konutlardan İstanbul’da riskli yapı raporlu evi dışında herhangi bir evi olmayan, 18 yaşını doldurmuş ve ödeme alışkanlığına sahip kişiler faydalanacak. Konutların başvuruları 3 Şubat 2020 - 17 Şubat 2020 tarihleri arasında Merkezefendi’de bulunan KİPTAŞ Genel Müdürlüğü’ne başvuru yapılacak.

Satışlar 17 Şubat 2020 tarihi itibariyle başlayacak. Kampanya kapsamında olan konutlar 83 ile 166 metrekare arasında değişen büyüklüklerde 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri ile toplam 272 adetten oluşacak. Kampanya kapsamındaki dairelerin fiyatları 185 bin TL'den başlayacak. Peşin konut alımlarında yüzde 10 olmak üzere, değişen peşinat tutarına göre farklı indirim oranları yer alacak. 24 ay vade farksız, 36, 48 ve 60 ay için 0.75 faiz oranı ve banka masrafsız sabit ödeme imkanı alıcılarına sunulacak.

Kampanya kapsamında olan projeler şu şekilde;
-Başakkent Gölet 
-Çatalca Konutları
-5. Levent Bayramoğlu
-Silivri 3. etap
-Tuzla 4. etap
-Zeytinburnu Sahilpark

Kiptaş kampanya 2020 şartları için tıklayınız.

Kiptaş konut kampanyası 2020 detayları sizler için derledik. Kiptaş yeni kampanya 2020 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181