Konut kampanyaları 2018! İşte tüm kampanyalar ve detayları
Konut kampanyaları 2018 detaylarını sizler için araştırdık. Sektörü canlandıracak olan konut kampanyaları ile konut satışlarının yükselmesi bekleniyor. Bakanlar Kurulu kararı ile Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe gire konutta KDV indirimi ve tapu harcı indiriminden sonra konut kredisi faiz oranlarının da düşmesi ile birçok vatandaş yeni bir konut arayışına başladı. Sektörü hareketlendirecek olan bu uygulamaların yanı sıra Emlak Konut, TOKİ, GYODER, İNDER, ve KONUTDER tarafından yeni kampanyalar başlatıldı.

Konut kampanyaları 2018! İşte tüm kampanyalar ve detayları

Emlak Konut borç kapatma kampanya 2018 kapsamında Emlak Konut GYO'nun anlaşmalı olduğu Halk Bankası'ndan yüzde 0,98'den başlayan kredi faiz oranlarından yararlanma imkanı sunuluyor. Emlak Konut’a ödemesi devam eden alıcılar ve geçmiş döneme ait borç ve bu borca ilişkin tahakkuk etmiş veya edecek olan gecikme faizi de dahil olmak üzere alıcıların yazılı talepte bulunmaları halinde Emlak Konut borç erken kapama 2018 avantajından yararlanabilecek. Emlak Konut kampanyası 31 Mayıs 2018 tarihine kadar gerçerli olacak.

TOKİ yüzde 20 indirim 2018 kampanyasından borç bakiyesinin tamamını kapatacak kişilerin yanı sıra borç bakiyesinin en az yüzde 25'ini kapatacak kişiler de yararlanabilecek. Yani borç bakiyesinin yüzde 25’inden az olmamak şartıyla yapılan peşin ödemelerde de yüzde 20 indirim kampanyası uygulanacak. Esnek ödeme planının yapıldığı bu yılki TOKİ yüzde 20 indirim 2018 kampanyası 18 Mayıs 2018 tarihine kadar devam edecek.

Konutta yüzde 20 indirim kampanyası kapsamında peşin ve konut kredili satışlarda yüzde 20 indirim ve yüzde 5 peşinat imkanları konut alıcılarına sunulacak. GYODER, İNDER, ve KONUTDER tarafından başlatılan sektörü canlandırmak adına başlatılan kampanyalarla ev sahibi olanlar yüzde 5 peşinat ile 120 ay vadeli kredisini 0.98 faiz oranıyla ödeyebilecek. 15 Mayıs'tan itibari ile başlayan kampanya 15 Haziran'a kadar 30 gün süreyle geçerli olacak. 

Konut kampanyaları 2018 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181