Konut kredisi indirimi 2018!
Konut kredisi indirimi 2018 detaylarını sizler için araştırdık. Milyonlarca insanın merakla beklediği kampanya ile firmalar kendi bünyelerinde yüzde 2 oranını aşan konut kredisi faiz oranlarını yeniden 0,98 oranına çekecek. 

Emlak Konut tarafından başlatılan konut kredisi indirimi 2018 ile kampanya dahilindeki projeler için konutta faiz indirimine gidildi. Firmaların kendi bünyesinde yapacağı kampanya kapsamında 12. ve 24. aylarda yüzde 15 ara ödeme yapılması gerekiyor. 6. ay ve 1. yılda borcunu kapatmak isteyen alıcıya farklı imkanlar sunulacak.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın da destek verdiği kampanyaya Emlak Konut GYO ile sektörün 3 çatı derneği Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER), İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) ile Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği’nin (GYODER) üyesi onlarca firma ve proje kampanyaya katılacak. 

Peşinatın yüzde 10 olarak belirlendiği konutta yeni kampanya ile projelerde yer alan dairelerin satış fiyatları üzerinden yüzde 10 indirim uygulanacak. Daha önce yapılan konutta seferberlik kampanyası faiz indirimi 500 bin TL'ye kadar olan kredilerde geçerli olurken yeni konut kampanyasında böyle bir limit bulunmayacak.

Konutta indirim kampanyası ile peşinatı döviz üzerinden ödeyenlere kur garantisi sağlanacak. 100 bin konutu kapsayan kampanyada banka ve kefalet olmayacak. 29 Ağustos 2018'de başlayan konutta faiz indirimi kampanyası 31 Ekim 2018'e kadar sürecek.

Konut kredisi indirimi 2018 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181