Konutta indirim kampanyasının detayları belli oldu!
Bugün gerçekleştirilen basın toplantısı ile konutta indirim kampanyasının detayları belli oldu.

Konutta indirim kampanyasının detayları şu şekilde; Kampanya kapsamında peşin ve konut kredili satışlarda yüzde 20 indirim ve yüzde 5 peşinat imkanları konut alıcılarına sunulacak. Sektörü canlandırmak adına başlatılan kampanyalarla ev sahibi olanlar yüzde 5 peşinat ile 120 ay vadeli kredisini 0.98 faiz oranıyla ödeyebilecek. 15 Mayıs'tan itibari ile başlayan kampanya 15 Haziran'a kadar 30 gün süreyle geçerli olacak. 

Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER), İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) ve Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği’nin (KONUTDER) desteği ile başlatılacak olan kampanyaya ilk etapta 40 konut firmasının katılması öngörülüyor. Sektörün hareketlenmesine yardımcı olacak olan kampanya ile konut satışlarının hızlanması bekleniyor.

Bakanlar Kurulu kararı ile Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe gire konutta KDV indirimi ve tapu harcı indiriminden sonra konut kredisi faiz oranlarının da düşmesi ile birçok vatandaş yeni bir konut arayışına başladı. Sektörü hareketlendirecek olan bu uygulamaların en yeniside yüzde 20 indirim kampanyası oldu. Gayrimenkul sektörünü canlandıracak bu düzenlemeler neticesinde konut satışlarının hızlı bir şekilde artış göstermesi öngörülüyor.

Konutta indirim kampanyası ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181