Kordon İstanbul ve Batışehir'de tarihi kampanya 30 Haziran'da sona erecek!
Bulunduğu bölgeye değer katan ödüllü projelerin markası Ege Yapı, 30 Haziran’a kadar ister yaşamın devam ettiği Batışehir’den ister 2019 yılının sonunda teslim edilecek Kordon İstanbul’dan “banka kredili satışlarda %20 indirim, sadece %5 peşinat imkânı ve %0,98 oranla 120 ay vade fırsatı” ile ev sahibi yapıyor.
 
Gayrimenkul sektörünün öncü markalarından Ege Yapı, gayrimenkulde sunulan %20 peşin indirimi, sadece %5 peşinat fırsatı ve %0,98 oranla 120 ay vade fırsatlarına ek olarak KDV ve tapu harç indirimleriyle birlikte 30 Haziran’a kadar yaşamın devam ettiği Batışehir’den veya yeni etabı da satışa açılan Kordon İstanbul’dan ev sahibi yapıyor.
 
H. İnanç Kabadayı: “Ev sahibi olmak isteyenler bu kısıtlı zamanı iyi değerlendirmeli”
GYODER, KONUTDER ve INDER tarafından 30 Haziran’a kadar uzatılan kampanyaya verdikleri desteği değerlendiren Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı, şunları dile getirdi:
 
“Kampanya ile ister yatırım ister yaşama amaçlı olsun, konut sahibi olmak isteyenlere çok ciddi bir fırsat sunuyoruz. Bu fırsatı gören tüketicilerden ciddi anlamda bir talep aldık. Burada önemli olan %10 oranındaki KDV ve tapu harçlarındaki indirime ek olarak kamu bankalarının sunduğu faiz indirimiyle orta gelir grubuna da ev sahibi olma fırsatının tanınmasıdır. Peşinatın %20’lerden %5’e çekilmesi peşinatı olmayan veya nakit parasını peşinata bağlamak istemeyen orta gelir grubuna ve ayrıca yatırımcıya önemli bir avantaj sağlamak. Yeni bir ev sahibi olmak isteyenlerin önünü açan bu kampanya hem vatandaşa hem sektöre hem ülkemiz ekonomisine katkı sağlıyor. Bu çerçevede tüketicilere yaşamın devam ettiği ve hemen ev sahibi olabilecekleri Batışehir’den ya da benzersiz lokasyonu ile ön plana çıkan Kordon İstanbul projemizden ev sahibi olmalarını, çok cazip fırsatları kaçırmamalarını öneriyoruz.”
 
Kordon İstanbul’un Fırsatlarla Dolu İkinci Etabı
Levent ve Maslak’ın yanı başında yükselen, bahçeli veya teraslı olmak üzere stüdyodan 4+1’e farklı seçeneklerdeki evlerin yanı sıra mağazaların da yer aldığı Kordon İstanbul projesinin ikinci etabı, gelecekteki sakinlerini bekliyor. Doğayla iç içe yürüyüş yollarının yanı sıra zen, renk ve aromatik bahçelerden, yemyeşil çimlerdeki yoga alanlarına, gölet manzaralı gazebolardan açık hava sinemasına, şömineli oturma alanlarına kadar pek çok ayrıcalığın yer aldığı Kordon İstanbul, İstanbul’un en önemli iş merkezlerine olan yakınlığı dolayısıyla özellikle çalışan aileler ve beyaz yakalılar tarafından tercih ediliyor.
 
Dünyaca Ünlü Otellerden, Alışveriş Caddesine Pek Çok Ayrıcalık
Toplam 108.000 m² peyzaj alanı, 1+0’dan 5+1 dublekslere kadar farklı daire seçenekleri olan; A+ ofislerden alışveriş caddesine, Türkiye’nin önde gelen eğitim kurumlarından otellere kadar birçok fonksiyonu içerisinde barındıran uluslararası ödüllü projesi Batışehir, 3 adet sosyal tesis, 6 adet açık / kapalı yüzme havuzu, 1.500 m² çocuk oyun alanı, basketbol sahası, tenis kortu, halı saha, bisiklet yolları ile ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor. TEM otoyoluna açılan özel girişi ve kolay çıkışının yanı sıra yeni açılacak olan Mecidiyeköy – Mahmutbey Metrosu ile Batışehir’e ulaşım daha da kolaylaşacak.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181