Koşuyolu Konakları 0.98 faiz kampanyası!
4 katlı 4 blok olarak tasarlanan Koşuyolu Konakları 0.98 faiz kampanyası detaylarını sizler için araştırdık.

4 bin 200 metrekarelik alan üzerinde inşa edilen Koşuyolu Konakları 0.98 faiz kampanyası başladı. Koşuyolu Konakları kampanya kapsamında 60 ay yada 120 ay vade imkanı konut alıcılarına sunuluyor.

2+1, 3+1, 3+2, 4+1, 4+2 ve 5+2 daire seçenekleri ile toplam 58 adet daireden oluşan Koşuyolu Konakları Kadıköy İstanbul Kadıköy'de yükseliyor. Beyaz İnşaat ve Boztepe imzası ile inşa edilen Koşuyolu Konakları projesinde normal ve dubleks daire seçenekleri yer alıyor. Koşuyolu Konakları satılık daire seçenekleri konut alıcılarına sunuluyor.

Kadıköy konut projeleri arasında yer alan Koşuyolu Konakları Kadıköy projesinde dairelerin büyüklükleri 95 metrekare ila 155 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Koşuyolu Konakları 0.98 faiz kampanyası ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Koşuyolu Konakları projesi teslim tarihi? Tıklayınız.
Koşuyolu Konakları projesi nerede? Tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181