Köy Alaçatı Taş Evleri'nde 120 ay 0.98 faiz kampanyası!
KÖY Alaçatı Taş Evleri, huzuru ve lüksü modern çizgilerle yorumlayarak hayallerinizin çok ötesinde yaşam alanları sunuyor. Femetal İnşaat tarafından hayata geçirilen proje, ‘’Başka Bir Yaşam Mümkün’’ felsefesiyle ayrıcalıklı bir dünyanın kapılarını aralıyor.
 
Masalsı atmosferiyle Alaçatı’nın en güzel projesi KÖY Alaçatı Taş Evleri’nde iki farklı tipte taş ev inşa edildi. 4+1 tasarlanan villalar; şömineli geniş salonu, geniş adalı ve ankastre beyaz eşyalı mutfağı, ferah yüksek tavanları, her villaya özel tasarlanmış yemyeşil bahçesi, pergoleli terası ve müstakil havuzuyla size hayallerinizin ötesini sunuyor. 6+1 villalar ise 6 ebeveyn banyosu, şömineli salonu, geniş özel tasarım mutfağı, rüya gibi bahçesi ve müstakil havuzuyla projenin en geniş kullanım alanına sahip olan tipteki evi. Adeta lüks bir butik otel konsepti yaşatan bu geniş ve ferah ev, butik otel işletmek isteyenlerin hayallerine ortak oluyor.
 
Mayıs Ayına Özel Fırsatlar!
Femetal İnşaat’ın Genel Müdürü Enver Dündar; projenin tamamen bitirildiğini, yapı ruhsatlarının alındığını ve hatta tüm altyapısının, güvenlik aboneliklerinin yapıldığını açıkladı. Alaçatı’nın en merkezi noktasında konumlanmış, üstün imalat kalitesiyle yaz kış yaşanabilecek KÖY Alaçatı Taş Evleri; hiçbir yerde bulamayacağınız teklifler sunuyor.
 
Mayıs ayına özel %15 indirim ve projeye özel 0.98 indirimli faiz oranı ile 120 ay vadeli konut kredisi veya peşin alımlarda kişiye özel ödeme alternatifleriyle KÖY Alaçatı Taş Evleri taşınılmaya hazır sizleri bekliyor!
 
‘’Şimdi ev alanlar çok şanslı!’’
Şimdi ev alanların çok şanslı olacağını, projenin prim yapma potansiyelinin olduğunu ve yatırımcıların dilerlerse evlerini sezonluk hayli yüksek fiyatlardan kiraya dahi verebileceklerini sözlerine ekleyen Enver Dündar; ‘’Taş evlerimizi indirimli fiyat avantajları ve ödeme kolaylıklarıyla satışa sunuyoruz.’’ dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181